Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Savonlinnan kesäteatteri - Teatteri Mylly

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tervetuloa Savonlinnan kesäteatteriin!

Savonlinnan kesäteatteri sijaitsee upealla paikalla Saimaan sydämessä, tarjoten ainutlaatuisia teatterielämyksiä historiallisessa ympäristössä. Teatterin ohjelmisto sisältää monipuolisia esityksiä, jotka sopivat kaikille ikäryhmille.

  • Sijainti: Savonlinna.
  • Ympäristö: Historiallinen ja luonnonkaunis ympäristö.
  • Lisätiedot ja liput: Savonlinnan kesäteatteri

Savonlinnan kesäteatterin ohjelmistossa on laaja valikoima esityksiä, jotka vaihtelevat komedioista draamoihin. Teatteri tarjoaa unohtumattomia elämyksiä, jotka viihdyttävät ja koskettavat kaikenikäisiä katsojia.


Savonlinnan nähtävyydet ja aktiviteetit

Savonlinna on monipuolinen kaupunki, joka tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa. Yhdistä teatterivierailusi muihin kaupungin kohteisiin!

Olavinlinna

Olavinlinna on keskiaikainen linna, joka tarjoaa kiehtovia opastettuja kierroksia ja tapahtumia. Linna on myös tunnettu Savonlinnan Oopperajuhlien näyttämönä.

Suomen Metsämuseo Lusto

Suomen Metsämuseo Lusto on metsäkulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo Punkaharjulla, keskellä kauneinta itäsuomalaista harju- ja järviluontoa. Lusto tarjoaa oivalluksia ja erilaisia näkökulmia metsän ymmärtämiseen.

Riihisaari

Riihisaari on museosaari, joka tarjoaa näyttelyitä ja tapahtumia. Saarella voit tutustua perinteisiin veneisiin ja paikalliseen historiaan.

Saimaan risteilyt

Saimaan risteilyt tarjoavat upean mahdollisuuden nauttia Saimaan kauniista järvimaisemista. Risteilyt lähtevät Savonlinnan satamasta ja tarjoavat erilaisia reittejä ja elämyksiä.

Käsityökortteli

Käsityökortteli on Savonlinnan sydämessä sijaitseva käsityöläisten ja taiteilijoiden yhteisö, jossa voit tutustua paikallisiin tuotteisiin ja ostaa uniikkeja käsitöitä.


Tapahtumat Savonlinnassa

Savonlinnassa järjestetään runsaasti tapahtumia ympäri vuoden. Tässä muutamia suosittuja tapahtumia:

Savonlinnan Oopperajuhlat

Savonlinnan Oopperajuhlat on yksi maailman tunnetuimmista oopperafestivaaleista, joka tuo kansainvälisiä oopperatähtiä ja -esityksiä Olavinlinnaan.

Savonlinnan kansainväliset suurmarkkinat

Savonlinnan kansainväliset suurmarkkinat tarjoavat monipuolisen valikoiman kansainvälisiä tuotteita ja herkkuja. Markkinat ovat suosittu tapahtuma niin paikallisille kuin matkailijoillekin.

Veneilytapahtuma Saimaalla

Veneilytapahtuma Saimaalla kerää veneilijöitä ja veneilyn ystäviä yhteen. Tapahtuma tarjoaa näyttelyitä, kilpailuja ja mahdollisuuden tutustua uusiin veneisiin ja veneilytarvikkeisiin.