Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausajo Helsinki - Bussit ja linja-autot parhaaseen hintaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausajo Helsinki on helpoin löytää Suomen suurimmalta tilausajosivustolta - Tilausajot.netistä. Yhdellä ilmaisella tarjouspyynnöllä tavoittaa kätevästi bussi- ja taksiyritykset Helsingissä, Vantaalla, Espossa sekä koko Uudeltamaalta ja lähialueilta! Kannattaa muistaa, että Helsingin tilausajot ovat erittäin suosittuja, joten tilausajokyselyn kanssa kannattaa olla ajoissa liikenteessä.

Tilausajot.netissä Helsingin taksit ja bussit on helppo kilpailuttaa ja saada aina paras hinta omalle tilausajotarpeelleen. Palvelusta löytyvät niin Helsingin pikkubussit, minibussit, bussit ja linja-autot Olipa tilausajo siirtyminen Helsingin sisällä tai pidempi tilausmatka Helsingistä toiseen kaupunkiin, tarjouspyynnön tekeminen kannattaa aina! Palvelun käyttö on riskitöntä, eikä palvelussa ole tilauspakkoa.

Ota luotettava tilausajo kotimaiselta Tilausajot.net-palvelusta ja nappaa samalla myös Tilausajot.netin vinkit Helsinki-päivään. Aloita täyttämällä tilausajon tiedot valmiille tarjouspyyntölomakkeelle!