Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilataxi kaiken kokoisille seurueille helposti

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilataxi tarkoittaa enintään kahdeksan henkilön kuljettamiseen soveltuvaa henkilöautoa. Tilataxi ja tilataksi tarkoittavat käytännössä samaa asiaa, vain kirjoitusasu on erilainen. Myös yli 8 henkilön kuljettamiseen soveltuvaa pikkubussia kutsutaan toisinaan tilataxiksi, vaikka kyseessä onkin linja-auto.

Tilataxin kilpailutus onnistuu Tilausajot.netin lomakkeen kautta maksutta ja tavoitat näin taksiyrittäjät ja liikennöitsijät ympäri Suomen helposti. Tarjouspyyntöön tulee jättää vähintään yksi (1) vuorokausi vastausaikaa ja mitä aikaisemmin tarjouspyynnön jättää - sitä enemmän tarjouksia taksiyrittäjät ja liikennöitsijät ehtivät jättää.

Mikäli tarvitset kiireellisesti tilataksia, katso Tilausajot.netin taksiyrittäjät ja liikennöitsijät tästa ja ota suoraan yrittäjään yhteyttä.