Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Lentokenttäkuljetus hoituu helposti netistä

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Lentokenttäkuljetus lentokentälle tai lentokentältä pois on helppo ja vaivaton tapa hoitaa siirtymiset. Näin pääset suoraan lentokentältä taksiin, eikä aikaa kulu sopivan taksin etsimiseen.

Joten kun olet lentämässä lomalle tai työmatkalle, lentokenttäkuljetus kannattaa hoitaa ajoissa. Kun jätät tarjouspyynnön lentokenttäkuljetuksesta Suomen suurimmalle tilausajosivustolle, niin välitämme sen yli 140 tilausajoyritykselle.

Mukana on sekä taksi- että bussiyrittäjiä, joten autoja löytyy kaiken kokoisille seurueille! Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi ja voit näistä valita sopivan. Lähtöpäivänä sinun ei tarvitse huolehtia taksin soittamisesta vaan kuljetus on jo hoidettu!