Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilataksin ennakkotilaus ilmaisella kilpailutuksella

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilataksin ennakkotilaus kannattaa aina ja näin varmistut, että sinulla on tilataksi tärkeänä päivänä odottamassa oikeaan kellon aikaan ja maksat siitä aina parhaan hinnan.

Tilausajot.netissä tavoitat taksiautoilijat, joilla on kalustossaan erikokoisia tilatakseja ja erilaisilla varusteluilla, kuten premium-taksit ja karaoketaksit. Olipa siis kyseessä pienen ryhmän lentokenttäkuljetus, morsiusparin kyyditys tai vaikkapa työporukan siirtyminen - jätä tarjouspyyntö tilataksista ja tee ennakkotilaus hyvään hintaan!