Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Minibussit kaikissa kokoluokissa ympäri Suomen

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Minibussi on loistava valinta kun etsit bussia siirtymiin tai tapahtumiin kuten pikkujoulut, polttarit tai vaikkapa Tyhy-päivä. Minibussista puhutaan usein myös pikkubussina tai pienoisbussina. Tavalliseen, normaalikokoiseen linja-autoon verrattuna minibussi eroaa eniten koon ja varusteiden osalta. Useissa minibusseissa on pieni tavaratila sekä autossa ei ole lainkaan wc:tä. Nämä asiat on hyvä ottaa huomioon kun etsit sopivaa minibussia.

Minibussi Helsingissä on suosittu tapa järjestää kuljetuksen pääkaupunkiseudulla. Lisäksi muita suosittuja kohteita minibussilla suoritettaviin siirtymiin ovat Tampere ja Turku.

Mikäli haluat vuokrata minibussin ilman kuljettajaa, muista mainita asiasta tekstikenttään. Muistathan tällöin tarkistaa minibussin tarkat tiedot ja mikä ajokorttiluokka vaaditaan kuljettajalta.