Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Taksit ja tilataksit - Kilpailuta taksimatkat ilmaiseksi

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Taksilla tarkoitetaan enintään kahdeksan henkilön kuljettamiseen soveltuvaa henkilöautoa. Myös yli 8 henkilön kuljettamiseen soveltuvaa pikkubussia kutsutaan joskus tilataksiksi, vaikka kyseessä onkin linja-auto. Taksin kuljettamiseen tarvitaan taksinkuljettajan ajolupa ja yrittäjältä itseltään lisäksi taksiliikennelupa (ennen taksilupa). Lupalajin ja voimassaolon voi tarkistaa maksutta Traficomilta.

Tilatessasi taksikuljetusta ja taksimatkaa on hyvä ottaa huomioon, että takseissa ei ole wc:tä ja tavaratila on yleensä pieni paikkalukuun nähden. Varustukseen voi kuulua audio ja videolaitteiston lisäksi esimerkiksi karaokelaitteet ja televisio. Joissakin tilatakseissa on pöytäryhmä auton takaosassa. Selkeästi yleisin taksimerkki Suomessa on Mercedes-Benz, joita on käytössä tilatakseina niin sedan, farmari kuin sprinter. Tilataksien alustarakenteita valmistavat Mercedeksen lisäksi mm. Volkswagen ja Ford. Suomalaisia korinrakentajia ja varustajia ovat mm. Carsport ja Prostyle.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:
Kuinka paljon tilausajo maksaa?
Taksin hinta - Miksi tehdä hintavertailu?
Tarjous on voimassa välimyyntivarausehdoin - Tutustu termiin