Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Minibussi Helsinki - Vertaile hintoja

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Minibussi Helsinki löytyy Tilausajot.netin liikennöitsijäverkoston avulla helposti, sillä yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat liikennöitsijät, joilla on minibusseja niin Helsingissä kuin koko Uudellamaalla. Minibussi Helsingissä on esimerkiksi suosittu tapa hoitaa polttarikuljetukset, yritysvierailut ja muut siirtymät niin kaupungin sisällä kuin vaikka esimerkiksi tilausmatkat Tampereelle.

Minibusseja löytyy monen eri kokoista ja jokaiseen tarpeeseen löytyy varmasti sopiva minibussi. Toisinaan minibussista myös puhutaan pikkubussina, mutta tärkeintä bussin matkustajapaikkojen määrä. Tilausajot.netissä tarjouspyynnöllä ilmoitetaan matkustajien määrä, jonka pohjalta liikennöitsijä tarjoaa sopivan kokoista kulkuneuvoa. Palvelusta löytää tavalliset minibussit, premium-tason minibussit kuin vaikkapa minibussi karaokelaitteilla!

Mikäli omasta takaa löytyy minibussin kuljettaja, voi minibussin vuokraus Helsingissä olla myös kätevä ja edullinen tapa hoitaa kuljetus. Tällöin kannattaa ottaa huomioon, että kuljettajalta löytyy tarvittava ajo-oikeus. Minibussin vuokraus kuskilla tai ilman alkaa täyttämällä maksuton tarjouspyyntölomake, joten aloita valmiin lomakkeen täyttäminen!