Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Minibussi Helsinki - Vertaile hintoja

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Minibussi Helsinki löytyy Tilausajot.netin liikennöitsijäverkoston avulla helposti, sillä yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat liikennöitsijät, joilla on minibusseja niin Helsingissä kuin koko Uudellamaalla. Minibussi Helsingissä on esimerkiksi suosittu tapa hoitaa polttarikuljetukset, yritysvierailut ja muut siirtymät niin kaupungin sisällä kuin vaikka esimerkiksi tilausmatkat Tampereelle.

Minibusseja löytyy monen eri kokoista ja jokaiseen tarpeeseen löytyy varmasti sopiva minibussi. Toisinaan minibussista myös puhutaan pikkubussina, mutta tärkeintä bussin matkustajapaikkojen määrä. Tilausajot.netissä tarjouspyynnöllä ilmoitetaan matkustajien määrä, jonka pohjalta liikennöitsijä tarjoaa sopivan kokoista kulkuneuvoa. Palvelusta löytää tavalliset minibussit, premium-tason minibussit kuin vaikkapa minibussi karaokelaitteilla!

Mikäli omasta takaa löytyy minibussin kuljettaja, voi minibussin vuokraus Helsingissä olla myös kätevä ja edullinen tapa hoitaa kuljetus. Tällöin kannattaa ottaa huomioon, että kuljettajalta löytyy tarvittava ajo-oikeus. Minibussin vuokraus kuskilla tai ilman alkaa täyttämällä maksuton tarjouspyyntölomake, joten aloita valmiin lomakkeen täyttäminen!