Minibussi Helsinki löytyy Tilausajot.netin liikennöitsijäverkoston avulla helposti, sillä yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat liikennöitsijät, joilla on minibusseja niin Helsingissä kuin koko Uudellamaalla. Minibussi Helsingissä on esimerkiksi suosittu tapa hoitaa polttarikuljetukset, yritysvierailut ja muut siirtymät niin kaupungin sisällä kuin vaikka esimerkiksi tilausmatkat Tampereelle.

Minibusseja löytyy monen eri kokoista ja jokaiseen tarpeeseen löytyy varmasti sopiva minibussi. Toisinaan minibussista myös puhutaan pikkubussina, mutta tärkeintä bussin matkustajapaikkojen määrä. Tilausajot.netissä tarjouspyynnöllä ilmoitetaan matkustajien määrä, jonka pohjalta liikennöitsijä tarjoaa sopivan kokoista kulkuneuvoa. Palvelusta löytää tavalliset minibussit, premium-tason minibussit kuin vaikkapa minibussi karaokelaitteilla!

Mikäli omasta takaa löytyy minibussin kuljettaja, voi minibussin vuokraus Helsingissä olla myös kätevä ja edullinen tapa hoitaa kuljetus. Tällöin kannattaa ottaa huomioon, että kuljettajalta löytyy tarvittava ajo-oikeus. Minibussin vuokraus kuskilla tai ilman alkaa täyttämällä maksuton tarjouspyyntölomake, joten aloita valmiin lomakkeen täyttäminen!

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.