Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Polttarikuljetus tilataksilla, pikkubussilla tai linja-autolla

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Polttarikuljetus tekee polttareiden siirtymisistä helppoa ja hauskaa! Tilausajot.netin kautta hankitte polttareihin juuri sopivan kokoisen polttarikuljetuksen. Kauttamme hoituvat polttareihin niin taksit, tilataksit, minibussit, pikkubussit kuin isot linja-autot!

Joten jos on polttarit tulossa ja etsinnässä polttaribudjettiin sopivaa kuljetus, olet tullut oikeaan paikkaan! Täytä Tilausajot.netin kilpailutuslomake ja voit ilmaiseksi kilpailuttaa kuljetustarpeenne. Ei haittaa vaikka porukkanne koostuisi muutamasta juhlijasta tai isosta seurueesta, tavoitat nimittäin yli 140 taksi- ja bussiyrittäjää heti! Tarjouspyynnön jättäminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista.