Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Karaokebussit Helsingissä ja koko Suomessa

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Karaokebussi on useimmiten joko minibussi tai pikkubussi, johon liikennöitsijä on asentanut erillisen karaokelaitteiston. Karaokebussi sopii kaikkiin siirtymiin, mutta on erityisen suosittu polttarikuljetuksissa sekä erilaisten kaveriporukoiden siirtymissä.

Karaokebussi Helsinki sekä samalla koko muu Suomi on helppo löytää Tilausajot.netin helpon tarjouspyyntölomakkeen avulla. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoittaa kaikki karaokebussit kohdekaupungissa sekä lähialueilla!

Karaoketaksi on loistava ratkaisu pienempien ryhmien siirtymiin. Myös karaoketaksit löytyvät Suomen suurimmalta tilausajosivustolta!