Polttarit ovat ikimuistoisia hetkiä morsiamelle ja sulhaselle, joiden muisto säilyy ikuisesti. Parhaat polttarit koostuvat usein hauskasta ohjelmasta, hyvästä ruoasta ja rennosta yhteisolosta.

Kun suunnittelet polttareita ja mietit miten polttariporukka liikkuu paikasta toiseen, kannattaa kyytitarpeet kilpailuttaa ja säästätte näin polttaribudjettia tehokkaasti. Lisäksi polttaripäivänä ei tarvitse enää kuljetuksia erikseen huolehtia. Joten olittepa viettämässä polttareita laivalla ja tarvitsette kuljetuksen satamaan, tai kaipaatte kuljetusta juhlapaikalta baariin, jätä polttarikyydistä ilmaiseksi tarjouspyyntö!

Kaipaatko ideoita polttareihin?
Monessa kaupungissa on suosittuja escape roomeja - eli pakohuoneita, joista pitää joukkueena päästä ulos aikarajan sisällä. Lisäksi muita suosittuja tekemisiä, joissa koko ryhmä pääsee osallistumaan ovat megazone-lasersota, kuplafutis ja muut jouekkuelajit sekä itsetehdyt olympialaiset, joissa vain mielikuvitus on rajana! Polttareissa kannattaa myös panostaa hyvään ruokaan ja se voi olla ihana illallinen ravintolassa tai vaikkapa tunnelmallinen piknik puistossa. Polttareiden siirtymiseen kannattaa ottaa yksi isompi tilausajobussi (tai tilataksi), jolloin polttariporukka ei hajoa missään kohtaan, vaan hauskaa saadaan pitää kokoajan yhdessä.

Vinkki! Tehkää polttareihin soittolista, jossa on polttarisankarin lempikappaleita ja pyytäkää, jos soittolistaa voidaan kuunnella myös bussissa, jolloin taatusti tunnelma nousee kattoon.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.