Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Isot tai pienet polttarit - Meiltä löydät sopivan polttarikuljetuksen

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Polttarit ovat ikimuistoisia hetkiä morsiamelle ja sulhaselle, joiden muisto säilyy ikuisesti. Parhaat polttarit koostuvat usein hauskasta ohjelmasta, hyvästä ruoasta ja rennosta yhteisolosta.

Kun suunnittelet polttareita ja mietit miten polttariporukka liikkuu paikasta toiseen, kannattaa polttarikuljetus kilpailuttaa ja säästätte näin polttaribudjettia tehokkaasti. Lisäksi polttaripäivänä ei tarvitse enää kuljetuksia erikseen huolehtia. Joten olittepa viettämässä polttareita laivalla ja tarvitsette kuljetuksen satamaan, tai kaipaatte kuljetusta juhlapaikalta baariin, jätä polttarikyydistä ilmaiseksi tarjouspyyntö!

Kaipaatko ideoita polttareihin?
Monessa kaupungissa on suosittuja escape roomeja - eli pakohuoneita, joista pitää joukkueena päästä ulos aikarajan sisällä. Lisäksi muita suosittuja tekemisiä, joissa koko ryhmä pääsee osallistumaan ovat megazone-lasersota, kuplafutis ja muut jouekkuelajit sekä itsetehdyt olympialaiset, joissa vain mielikuvitus on rajana! Polttareissa kannattaa myös panostaa hyvään ruokaan ja se voi olla ihana illallinen ravintolassa tai vaikkapa tunnelmallinen piknik puistossa. Polttareiden siirtymiseen kannattaa ottaa yksi isompi tilausajobussi (tai tilataksi), jolloin polttariporukka ei hajoa missään kohtaan, vaan hauskaa saadaan pitää kokoajan yhdessä.

Vinkki! Tehkää polttareihin soittolista, jossa on polttarisankarin lempikappaleita ja pyytäkää, jos soittolistaa voidaan kuunnella myös bussissa, jolloin taatusti tunnelma nousee kattoon.

Sinua saattaisi kiinnostaa:
Polttareiden siirtymiset hoituu helposti minibussilla