Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausajobussit luotettavan ja maksuttoman kilpailutuksen avulla

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausajobussin kilpailutus onnistuu helposti Tilausajot.netissä, joka Suomen suurin ja suosituin tilausajosivusto. Tarjouspyyntö välitetään kaikille palvelua käyttäville liikennöitsijöille, joita on mukana jo yli 150 ympäri Suomen. Tarjouksista löytyy helposti sopiva tilausajobussi.

Tilausajobussi Helsinki haetaan paljon Tilausajot.netissä sekä lisäksi tilausajobussi Tampere, joten tilausajon kanssa kanssa kannattaa olla erityisen ajoissa liikenteessä, kun tilausajon kohde on Helsinki, muu pääkaupunkiseutu tai Tampere. Lisäksi palvelusta haetaan paljon tilausajobusseja Tampreelle. Vinkit tilaumatkoille voi napata Tilausajot.netin blogista, jossa kerromme vinkkien lisäksi ajankohtaisia asioita tilausajoihin liittyen.

Tarjouspyyntö kannattaa jättää hyvissä ajoin, jotta mahdollisimman moni liikennöitsijä ehtii nähdä tarjouspyynnön ja jättää tarjouksensa. Edullista bussia etsiessä on hyvä muistaa että etenkin toukokuu ja marras-joulukuun vaihde ovat liikennöitsijöillä kiireistä aikaa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:
Tilausbussin hinta-arvio, kilpailutus ja valinta
Mikä on välimyyntivarausehto? Tutustu termiin
Bussifirmat Suomessa ja tilausajobussien kilpailutus