12.01.2023

Bussifirmat Suomessa ja tilausajojen kilpailutus

tilausajobussi pysäköityneenä tienviereen

Suomessa on paljon erilaisia bussifirmoja, jotka koostuvat niin linja-autoyrityksistä kuin taksifirmoista. Bussifirmassa voi olla linja-autojen ja tilausajojen lisäksi myös taksitoimintaa. Tilausajoa voidaan totetuttaa niin linja-autoyrityksissä kuin taksiyrityksissä, riippuen aina matkustajamäärästä. Esimerkiksi 5 hengen porukka matkustaa helposti tilataksilla, jonka palveluntarjoaja voi olla linja-autoyritys tai taksiyritys.

Bussifirmat on helpointa tavoittaa yhdellä tarjouspyynnöllä, jolloin kaikille toimitetaan samat tiedot tilausajosta. Näin tilausajotarjoukset on helpointa verrata keskenään. Tilausajot.net tekeekin hintavertailun ja tasrjousten vertailun mahdollisimman helpoksi.

Pääkaupunkiseudun bussifirmat

Pääkaupunkiseutu koostuu Helsingistä, Vantaasta, Espoosta ja Kauniaisista. Helsingin bussifirmat koostuvat niin isoista kuin pienistä kuljetusyrityksistä, jotka hoitavat monipuolisesti erilaisia tilausajoja. Vantaan bussiyhtiöt ja Espoon bussiyhtiöt hoitavat myös tilausajoja koko pääkaupunkiseudulla kaikissa kokoluokissa.

Pääkaupungin tilausajoissa kannattaa kilpailutuksessa ottaa huomioon niiden suosio. Suomen suurimmalla Tilausajot.netissä suosituin tilausajokaupunki on Helsinki, joten tilausajojen määrä kaupungissa on suurta. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää olla ajoissa liikenteessä tilausajotarpeen kanssa, jotta on mahdollista saada edullinen bussikuljetus. Kilpailutuksen lisäksi kannattaa tarjouksen valinnan kanssa olla ajoissa, eikä jättää valintaa viime tinkaan.

Pääkaupunkiseudulta tehdään myös paljon tilausajoja Tampereelle, Turkuun ja Lahteen. Myös bussifirmat Tampereelta, bussiyhtiöt Turusta ja kuljetusritykset Lahdesta tekevät kaikenlaisia tilausajoja Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Tilausajobussit ja bussiyhtiöt Tilausajot.netissä

Tilausajot.netissä haetaan bussiyhtiöitä Hämeenlinnasta, bussiyhtiöitä Kuopiosta, kuljetusyrityksiä Jyväskylästä sekä bussifirmoja Oulusta. Näiden kaupunkien lisäksi tilausajoja ja bussifirmoja haetaan ympäri Suomea ja palvelu kattaa koko Suomen.

Tilausajot.net verkostossa on kaikenkokoisia tilausajoyrityksiä, jotka hoitavat kaikenlaiset tilausmatkat ammattitaidolla. Ryhdy vastaanottamaan tilausajotarpeellesi tarjouksia riskittömästi täyttämällä Tilausajot.netin tarjouspyyntölomake.

Takaisin