27.02.2020

Porukka kasaan ja bussilla messuille

iloisia ihmisiä

Tiesitkö, että Suomessa järjestetään joka vuosi lähemmäs sata erilaista messua? Viime vuonna messuilla kävi yli miljoona kävijää, joista suurimpana tänäkin vuonna oli asuntomessut, jotka järjestettiin Kouvolassa Korian Pioneeripuistossa. Osa kaikista messuista on tarkoitettu alansa ammattilaisille ja osa taas on avoinna kaikille aiheesta kiinnostuneille. Messujen kirjo on todella laaja ja aiheita ovat niin hyvinvointi, matkailu, eläimet kuin teknologia.

Messukeskukset Suomessa

Moni tietää varmasti Helsingin Pasilassa sijaitsevan Messukeskuksen, jossa järjestetään muun muassa supersuositut Matkamessut, I love me- sekä MP- ja Vene-messut. Lisäksi myös muualta Suomesta löytyy messukeskuksia, kuten Jyväskylästä Paviljonki, Tampereelta Pirkkahalli, Turusta Turun messukeskus sekä Töölön kisahalli Helsingissä.

Tilausajo tai valmismatka - Bussilla messuille

Monet bussiyritykset järjestävät päivämatkoja erilaisille messuille. Etenkin Helsingin messukeskukseen suuntautuvia matkoja tehdään ympäri Suomen. Suosittuja ovat esimerkiksi Matkamessut, I love me -messut sekä Helsingin kirjamessut. Valmismatka on helppo ja mutkaton ratkaisu kun kyseessä on pieni porukka tai matkaan haluaisi lähteä vaikkapa yksin. Tällöin matka varataan suoraan liikennöitsijältä, hypätään bussin kyytiin ja ollaan messuilla ilmoitetun ajan verran, jonka jälkeen lähdetään kotimatkalle.

Mikäli messuille lähtijöitä on useampi henkilö, kannattaa ehdottomasti ottaa tilausajo! Tällöin messuille päästään kätevästi samalla kyydillä ja itse messuilla ei tarvitse etsiä parkkipaikkaa, saati maksaa kalliita parkkimaksuja. Lisäksi ryhmä voi itse päättää kuinka kauan he haluavat olla itse messuilla. Bussilla pääsee sitä paitsi melkeinpä ovelta ovelle.

Suomen suosituimmat messut

Suomen suosituimmat messut ovat vuosi toisensa jälkeen asuntomessut, joita ei järjestetä missään messukeskuksessa vaan asuntomessut ovat joka vuosi eri paikkakunnalla. Asuntomessuilla pääsee tutustumaan uuteen asuntomessujen asuinalueeseen noin kuukauden ajan, jonne on rakennettu uusia taloja täynnä paljon inspiraatioita omaan asumiseen. Asuntomessuilla käy vuosittain yli 100 000 messuasiakasta ja ovat näin ollen kävijämäärältään suurimmat ja suosituimmat messut. Vuonna 2019 asuntomessut järjestettiin Kouvolassa ja vuonna 2020 messut järjestetään Tuusulassa.

Muista suosittuja messuja vuoden 2019 kävijämäärän mukaan:

  • Helsingin Kirjamessut ja Viini ja Ruoka (Helsinki, messukeskus)
  • Vene båt (Helsinki, Messukeskus)
  • Matka-messut (Helsinki)
  • Lapsi-messut (Helsinki, Messukeskus)
  • I love me -messuy (Helsinki, Messukeskus)

Kurkista kaikki tulevat messut tästä ja merkitse kiinnostavat messut kalenteriin. Muista sen jälkeen jättää myös tilausajon tarjouspyyntö Tilausajot.netiin messukuljetuksesta ja ottaa ryhmällenne Takaisin