17.06.2019

Bussikuljetuksen hoitaminen kisamatkoille

kisamatka

Tilausajot.netin käyttäjä Suvi on kahden kouluikäisen lapsen äiti ja on usein hoitanut huoltajan roolissa lastensa urheilujoukkueiden tilausajoja kisoihin ja turnauksiin. Otimme yhteyttä Suviin ja istuimme alas keskustelemaan kokemuksista niin Tilausajot.netistä kuin itse tilausajoista.

Suvi on ollut Tilausajot.netin käyttäjä nyt noin kolme vuotta ja alunperin hän kuuli palvelusta ystävältään, joka myös hoitaa lastensa pelimatkoille bussikuljetukset. “Kiireisen lapsiperheen arjen keskellä helpointa on jättää yksi tarjouspyyntö ja odotellessa tehdä muita tärkeitä askareita.” Suvi toteaa.

Syitä miksi Suvi käyttää Tilausajot.netiä on juuri sen tehokkuus. “Valmis tarjouspyyntölomake on helppo ja nopea täyttää. Tarjouksetkin tulevat keskitetysti yhteen paikkaan, joten niitä on siellä vaivatonta vertailla.” Suvi perustelee. “Tähän mennessä myös palvelun kautta saadut bussikyydit ovat onnistuneet hyvin ja valinnan on aina voinut tehdä luottavaisin mielin, etenkin kun on tarkistanut liikennöitsijän saamat arvostelut.” Suvi jatkaa.

Valmis tarjouspyyntölomake on helppo ja nopea täyttää. Tarjouksetkin tulevat keskitetysti yhteen paikkaan, joten niitä on siellä vaivatonta vertailla.

Kisamatkan kilpailutus

Suvi on viimeisimmäksi hoitanut tyttärensä cheerleader-ryhmän kuljetuksen Vantaalle cheerleading-kisoihin. Tästä kuljetuksesta Suvi jätti tarjouspyynnön Tilausajot.netiin noin kuukausi ennen kisoja. “Tarjouspyynnössä olin erikseen toivonut, että bussissa olisi mikrofoni ja turvavyöt jokaiselle matkustajalle.” Suvi tarkentaa.

Tarjouspyyntöön tuli yhteensä neljä tarjousta ja kaikissa näissä oli huomioitu erityistoiveet. “Tarjousten vertailu oli helppoa tarjousajan umpeuduttua Tilausajot.netissä, jossa tarjoukset on listattu selkeästi allekkain.” Suvi kertoo. Valintaan vaikuttivat tarjouksen sisällön lisäksi liikennöitsijän saamat arvostelut. Lopuksi Suvi tarkisti liikennöitsijäsivulta liikennelupa-asiat ja verovelan, että nämä asiat on kunnossa.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen liikennöitsijä otti yhteyttä Suviin heti seuraavana päivänä ja vahvisti kuljetuksen. “Lisäksi liikennöitsijä lähetti hyvissä ajoin ennen matkaa kuljettajan puhelinnumeron, mikäli lähtöaamuna olisi tullut jotakin kysyttävää.” Suvi täydentää.

Kisapäivänä

Lähtöaamuna bussi saapui sovittuun paikkaan oikeaan aikaan ja tytöt pääsivät aloittamaan kisamatkansa. “Kisapaikalle bussi saapui aikataulun mukaisesti ja kuten tarjouspyynnössä oli pyydetty - bussi oli käytettävissä koko päivän, jotta tytöt pystyivät käyttämään bussia mm. vaatteiden vaihtoon.” Suvi kertoo kisapäivästä.

Kisapäivän jälkeen

Tilausajon jälkeen Suvi kävi jättämässä arvostelun Tilausajot.netin kautta kyseiselle liikennöitsijälle. “Tämä kisamatka onnistui hyvin ja annoin bussiyritykselle täydet viisi tähteä. Erityiskiitos piti antaa kuljettaja, joka oli erityisen kärsivällinen nuoria kuljettaessa.” Suvi kertaa.

Lopuksi kysyimme Suvilta mitä tilausajoja hänellä on seuraavaksi tiedossa. “Poikani lätkäjoukkueen turnauksesta täytyy jättää tarjouspyyntö alkusyksylle.” Suvi toteaa.

Toivomme lisää onnistuneita pelimatkoja Suville ja hänen lastensa joukkueille sekä kiitämme Suvia mukavasta juttutuokiosta.

Takaisin