09.02.2021

Bussi ryhmälle ja tilausajolla kohti Oulua

Tilausajokohde Oulu talvinen maisema torinrannassa

Tiesitkö, että Oulu on kuudenneksi suosituin tilausajokaupunki Suomen suosituimman tilausajosivuston, Tilausajot.netin tilastoissa. Tilausajo Ouluun on kuitenkin aina loistava elämys ja sinne tehdäänkin matkoja aina pääkaupunkiseudulta sekä muualta Suomesta.

Suosituimpia kaupunkeja ovat tilausajoista Helsinki ja sen perässä ovat muut Oulua isommat kaupungit, kuten Tampere ja Turku. Älä anna tämän hämätä, vaan mitäpä jos seuraava tilausajo olisikin Ouluun? Tarjouspyyntö tilausbussista Ouluun on helppo jättää Tilausajot.netin kautta. Tilausajoyritykset Oulusta ja lähialueilta hoitavat bussikuljetuksen onnistuneesti Oulun sisällä. Pääkaupunkiseudun bussiyritykset hoitavat kyydit pohjoiseen ammattitaidolla esimerkiksi Helsingistä.

Käy tervehtimässä Toripolliisia

Toripoliisin tietää lähes jokainen ja osaa sijoittaa sen mielessään Ouluun. Toripolliisi onkin yksi Oulun suosituimpia nähtävyyksiä ja sijaitsee nimensä mukaisesti Oulun torilla. Tämän kuparisen patsaan on tehnyt kuvanveistäjä Kaarlo Mikkonen vuonna 1987.

Tiesitkö, että Toripoliisin rahoitusta varten tehtiin kansalaiskeräys vuonna 1985, jonka etenemistä seurattiin paikallislehdessä. Toripolliisi on saanut nimensä kolmesta poliisista, jotka partioivat aluetta ja pitivät yllä järjestystä aikanaan.

Mitäpä jos keräisitte oman porukan, suuntaatte pikkubussilla Oulun torille ja nappaatte hauskan ryhmäkuvan Toripoliisin kanssa? Minibussin kuljettajalta varmasti onnistuu myös kuvaajaan homma.

Oulun kauppatori, oululaisittain Torinranta on kesäisin vilkas ja jonka vanhoissa makasiineissa on aittaravintoloita, kahviloita, käsityö- sekä sisustusliikkeitä. Torinranta onkin suosittu illanviettopaikka kesäisin.

Hupisaaret - nimi sen jo kertoo

Hupisaaret sijaitsevat Oulun keskustan välittömässä läheisyydessä ja Hupisaaret muodostuvat kymmenistä pienistä saarista, jotka sijaitsevat Oulunjoessa, mutta varsinaisiksi Hupisaaria ovat Kiikkusaaren ja Lasaretinsaaren väliin jäävät pikkusaaret. Hupisaaret yhdistyvät valkoisista silloista, joiden alla solisevat pienet purot. Hupisaaria kutsutaankin myös nimellä Valkoisten siltojen saaristo.

Mitä tehdä Hupisaarilla?

Hupisaaret on hyvä kohde niin kävellen kuin polkupyörällä. Hupisaarilta löytyy muun muassa Pohjois-Pohjanmaan museo sekä suosittu Hupisaarten keskusleikkipuisto. Lisäksi Hupisaarilla on myös ruusutarha, grillauspaikka, kesäkahvila sekä yleisölle avoin näytekasvihuone. Voisi melkeinpä sanoa, että Hupisaaret on täydellinen kesäpäivän viettopaikka!

Minibussilla Oulu tutuksi

Ota siis minibussi ryhmälle Oulussa ja lähde tutkimaan mielenkiintoisia paikkoja Oulussa. Mikäli tarvitset lisävinkkejä, kannattaa kysyä tarjouspyynnön yhteydessä vinkkejä myös Oulun bussiyrityksiltä suosituksia eri paikoista. Tilausajot.netin kautta saat helposti hinta-arvion Oulun tilausajoista ja tilatakseista. Lisää vinkkejä tarjoilee myös Oulun kaupungin matkailusivusto, josta voi kerätä ideoita ja vaikkapa vinkkejä ravintoloihin. Jätä siis bussin tarjouspyyntö ja lähde kokemaan kaunis Oulun seutu!

Lentäen Ouluun ja pikkubussi Oulun sisällä

Tuntuuko eteläisestä Suomesta matka bussilla turhan pitkältä? Loistava vaihtoehto Ouluun matkatessa on lentää ensin Helsinki-Vantaalta Ouluun ja sen jälkeen vaihtaa kulkupeli pikkubussiin, joka on valmiiksi kilpailutettu ja varattu Tilausajot.netistä. Jos kyseessä on pienempi ryhmä on tilataksi Oulun valloitukseen myös kätevä ratkaisu. Isoille ryhmille tietysti löytyy myös sopivan kokoinen ja tarpeeksi iso linja-auto Oulussa liikkumiseen.

Olipa siis tarve pikkubussi ryhmälle Oulussa tai pelkkä yhden hengen taksi Oulun sisällä, kannattaa tarjouspyyntö tilausajosta jättää samantien Tilausajot.netiin! Muista myös pikkkubussin vuokraus Oulussa, mikäli omasta takaa löytyy sopiva kuljettaja pikkubussille tai minibussille Ouluun.

Kilpailuta bussikuljetus Ouluun ja vastaanota tarjoukset ja hinnat tilausajosta suoraan sähköpostiin, sekä Tilausajot.net tunnuksille. Hintojen vertailu sekä bussien kalusto on helppo vertailla ja löytää itselleen sopiva tarjous.

Takaisin