14.11.2022

Firman pikkujoulut - Hoida siirtymiset muita paremmin

ihmisiä juhlimassa pikkujouluja

Pikkujoulusesonki on täällä ja monet yritykset, yhdistykset, seurat ja kaveriporukat ovat suunnitelleet toinen toistaan hauskempia pikkujouluja. Loppuvuoden pikkujoulusesonki on tunnetusti myös taksi- ja bussiyrittäjien yksi kiireisin aika vuodesta, sillä talven pikkupakkasilla siirtyminen paikasta toiseen on huomattavasti mukavampaa bussilla tai taksilla kuin jalkaisin.

Tänä vuonna pikkujouluihin haetaan runsaasti erilaisia kuljetuksia erilaisille matkoille. Nämä voivat olla lyhyitä siirtymisiä kaupungin sisällä tai esimerkiksi teatterimatka Helsingistä Tampereelle. Myös pikkujoulujen tilausajoissa on paljon kuljetuksia erilaisiin ravintoloihin.

Tilataksi, minibussi vai turistibussi?

Pikkujoulujen seurueen koko määrittää minkä kokoinen taksi tai bussi kannattaa ryhmälle valita. Usein pikkujouluja miettiessä tulee mieleen kysymys monta ihmistä mahtuu bussiin? Fakta kun on, ettei tilataksiin mahdu 20 hengen porukkaa. Toisinaan taas iso 60 hengen linja-auto voi olla taas turhan iso 20 hengelle. Ajoneuvon koko vaikuttaa tilausajohintaan, joten sopivan kokoisella ajoneuvolla voidaan hoitaa pikkujoulujen kuljetukset myös kustannustehokkaasti.

Kun tilataan pikkujoulukuljetusta, kannattaa tarjouspyyntölomakkeelle ilmoittaa henkilömäärä mielummin yläkanttiin kuin alakanttiin. Jos henkilömäärä lyödään lukkoon silloin, kun tarjouspyyntö on vielä avoimena, kannattaa henkilömäärä korjata lomakkeelle. (Huomaathan, että Tilausajot.netissä muutokset tulee tehdä tarjouspyynnölle viimeistään vuorokautta ennen sen sulkeutumista.)

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Mitä eroa on minibussilla ja pikkubussilla?
Näin täytät tilausajon tarjouspyyntölomakkeen
Miksi tilausajon kanssa kannattaa olla ajoissa liikenteessä

Pikkujoulut ja premium-kuljetus

Tänä vuonna pikkujouluissa kannattaa panostaa ennen kaikkea laatuun. Kuljetuksissa se tarkoittaa premium-kuljetusta, jossa ajoneuvona on uusi tai uudehko taksi tai bussi ja kuljettaja on asiakaspalvelun ammattilainen ja usein hänkin on joko pikkutakki tai puku päällä. Premiumkuljetuksella firman pikkujoulut nostetaan seuraavalle tasolle ja näin pikkujoulukuljetus jää myös mieleen.

Tilausajot.netin liikennöitsijäverkostolla on monipuolisesti myös premium-kalustoa, johon kannattaa ehdottomasti tutustua. Tarjouspyynnöllä voi ilmaista premiumkuljetuksen toiveen lomakkeen 2. sivulla kohdassa Matkareitti ja täsmenteet. Toisinaan liikennöitsijät tarjoavat tarjouspyynnölle suoraan heidän premium-kalustoa.

Takaisin