18.10.2020

Premium-kuljetus on ensiluokkainen tilausajokokemus

lähikuva auton ohjaamosta

Tilausajoissa toisinaan halutaan panostaa laatuun ja tilausajokaluston olevan uudehko paremman luokan auto. Tällaisia tilausajoja ovat perinteisesti olleet edustuskuljetukset, jolloin kuljetus on haluttu toteuttaa tavallista arvokkaammin. Nykyään myös monet hääparit ottavat häihinsä kirkolta juhlapaikalle siirtymisen tilausajona ja tällöin valitaan premium-kuljetus.

Tilausajot.netin liikennöitsijäverkostosta löytyy premium-luokan takseja ja busseja monipuolisesti kaikissa kokoluokissa. Liikennöitsijöille suunnatun asiakaskyselyn mukaan premium-kalustoa löytyy hyvin niin tilatakseista ja pikkubusseista. Verkoston tarjonnassa on myös runsaasti henkilöauton kokoista premium-autoja. Pienille muutaman hengen porukoille toimii siis hyvin normaalista liikennöinnoistä laadultaan parempi henkilöauto, hieman isommille alle 10 hengen porukalle tilataksi ja tätä suuremmille ryhmille pikkubussi tai iso linja-auto.

Miten premium-tason kuljetus eroaa tavallisesta tilausajosta?

Premium-kuljetus tarjoaa tilausajoasiakkaalle tavallista enemmän laatua, ammattitaitoa sekä uutta kalustoa. Tilausajo premium-kalustolla ei ole pelkkä siirtyminen, vaan ensiluokkainen ja eksklusiivinen täyden palvelun tilausajoelämys.

Tarkemmin premium-luokan kalustolla tarkoitetaan uutta tai uudehkoa autoa, joka on ulkoasultaan hillitty ja jossa ei ole isoja teippauksia. Lisäksi kalusto voi olla lisävarusteltu, jossa on esimerkiksi tavallista enemmän jalkatilaa, nahkaistuimet tai näyttöjä.

Kuljetuksen yhteydessä voi olla mukana myös lisäpalveluja, jotka kuuluvat hintaan. Näitä voivat olla esimerkiksi virvokkeet, päivän lehti, wifi ja muut palvelut.

Kuljettaja on tavallisesti pukeutuneena pukuun tai muuhun siistiin vaatetukseen, kuten pikkutakkiin. Lisäksi kuljettaja on alansa ammattilainen, kohtelias sekä häneltä hoituu kaikenlaiset asiakaspalvelutilanteet asiaan kuuluvalla ammattimaisella tavalla. Kuljettajan tavoite on tarjota paras mahdollinen asiakaskokemus läpi palvelukokemuksen.

Milloin valita premium-kuljetus?

Häihin kuljetuksen voi ottaa morsiusparille, hääseurueelle tai esimerkiksi vaikka morsiusparin vanhemmille siirtymisiin. Häitä edeltävät polttarit saavat hauskan lisämausteen premium-kuljetuksella. Yritysvierailut, edustustilaisuudet sekä yhteistyökumppanien kyyditseminen premium-kuljetuksella antaa aina ammattimaisen kuvan. Lisäksi premium-kuljetus sopii hyvin lentokenttäsiirtymisiin, tyhy-päiviin sekä kaikenlaisiin merkkipäivätilaisuuksien kuljetustarpeisiin. Premium-kuljetus on paikallaan aina, kun halutaan tuoda lisäsävyä laadusta ja arvostuksesta kyyditetylle henkilölle tai ryhmälle.

Yleisesti voidaan todeta premium-kuljetuksen sopivan kaikenlaisiin tilanteisiin. Mitäpä jos ensi kerralla valitsisit premiumiumin tavallisen kuljetuksen sijaan ja toisit matkaan hieman luksusta? Tilausajopalvelut jokaiseen tarpeeseen löytyy Tilausajot.netistä, josta saa helposti myös premium-kuljetukset. Tarjouspyynnön yhteydessä on helppo mainita toivotusta premium-tason kyydistä. Mainitse asiasta tarjouspyyntölomakkeella joko Ajoneuvon varusteet tai Matkareitti ja täsmenteet -kohdassa.

Useat palvelun liikennöitsijät ovat lisänneet kalustostaan kuvia palveluun, joten palvelusta voi helposti käydä katsomassa millaisella ajoneuvolla tilausajo tapahtuu. Huomioithan, että liikennöitsijöillä voi olla paljon erilaista kalustoa, eikä näin ollen kaikista ajoneuvoista välttämättä ole kuvia. Kuvat näkyvät liikennöitsijän yritysesittelysivulta, jonne pääsee klikkaamalla yrityksen nimeä. Tarjouksia vastaanottaessa kannattaa muistaa myös vertailla tarjouksia, jotta välttyy mahdollisilta yllätyksiltä.

Takaisin