29.04.2024

Käyttäjähaastattelu: Jaana kilpailutti ja tilasi vieraiden hääkuljetuksen Tilausajot.netistä

sulhanen ja morsian seisoo auringonpaisteessa

Kesän hääsesonki lähestyy ja tämä näkyy myös Tilausajot.netissä, jossa saa nähdä normaalia enemmän hääkuljetuksien tilausajopyyntöjä. Tavallisesti hääkuljetus vieraille on kirkolta häiden juhlapaikalle. Kuljetus voi olla myös isompi kokonaisuus, jossa vieraat kuljetetaan ensin kirkolle, sieltä juhlapaikalle ja lopuksi vielä juhlien jatkoille, tai muuhun päätepysäkille.

Hääkuljetuksia haetaan Tilausajot.netistä koko vierasjoukolle tai pienemmälle hääseurueelle. Hääseuruita ovat voineet olla esimerkiksi morsiamen ja sulhasen vanhemmat tai perheet. Lisäksi erilaiset kaveriporukat hakevat häihin yhteiskuljetuksia tilausajona. Tilausajot.netistä löytyy kätevästi niin pienten seurueiden taksikuljetukset, kuin satojen henkien bussikuljetukset useilla busseilla.

Kesähäät 2024 ja vieraiden kuljetus

Saimme haastateltavaksemme Jaanan, joka on kesän 2024 morsian. Jaana menee kesäkuussa 2024 naimisiin ja häiden juhlapaikka on haastavassa paikassa, johon eivät kulje julkiset liikenneyhteydet. Tästä syystä Jaana lähti selvittämään bussikuljetuksen mahdollisuutta vieraille. ”Juhlapaikkamme on erittäin syrjässä, yli 30 kilometriä kaupungin keskustasta. Monella vieraalla olisi hankala päästä perille, sillä vieraita tulee ympäri Suomea – eikä kaikilla ole edes autoa.” Jaana kertoi, mistä ajatus bussikuljetuksesta syntyi.

Jaana oli kuullut aikaisemmin Tilausajot.net-palvelusta ystävältään, joka hoitaa erilaisia bussikuljetuksia urheilujoukkueille. Jaana täytti ja lähetti tilausajolomakkeen tammikuussa. “Tilausajot.netin lomake oli ihanan yksinkertainen täyttää, eikä siinä tarvinnut miettiä mitään ylimääräistä. Taisin täyttää sen noin 3 minuutissa.” Jaana muisteli.

Tilausajotarjoukset ja tarjouksen hyväksyminen

Tarjouspyynnön lähetyksen jälkeen Jaana sai yhteensä neljä tarjousta tilausajosta. Hintahaitari tilausajoissa oli 400 eurosta 500 euroon. Jaana vertaili tarjouksissa niin hintaa, tarjouksen sisältöä kuin liikennöitsijöiden saamia asiakasarvioita. Lopulta hän päätyi tarjoukseen, joka ei ollut halvin, mutta jonka bussin varustelutaso oli parhaiten sopivin heidän häihin. “Tarjoukset oli helppo vertailla keskenään, vaikka kaikki eivät olleet tarjouksella kertoneet millaisella bussilla tilausajo tultaisiin ajamaan”. Jaana kertoi tarjouksien vertailusta.

Ennen tilausajon tilausta Jaana vielä varmisti paljon bussi tarvitsee kääntymävaraa ja miten mahdollisesti haastava tie on bussilla kulkea. Kun kaikki oli kunnossa Jaanan mielestä, hän hyväksyi tarjouksen Tilausajot.netissä. “Lisätietojen kysyminen oli helppoa tarjouksen yhteydessä ja sain sitä kautta vastauksen kaikkii kysymyksiini. Sen jälkeen hyväksyminen kävi helposti ja liikennöitsijän vahvistus tuli sähköpostiini saman päivän aikana.” Jaana kuvaili tilauksen tekoa.

Itse tilausajoon on vielä hetki aikaa, sillä häät ovat vasta kesäkuun alkupuolella. Jaana lupasi palata uudelleen haastateltavaksi häiden jälkeen kertomaan miten itse tilausajo sujui hääpäivänä. Tässä kohtaa Jaanalla on yksi asia hoidettuna tärkeää päivää varten. “Jokainen morsian tietää kuinka paljon häihin kuuluu suunnittelua ja stressiä. Voi kun kaikki häiden järjestämisessä kävisi näin helposti.” Jaana tuumaa lopuksi.

Kiitos Jaanalle haastattelusta ja kuulemme Jaanan tilausajosta lisää myöhemmin.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Haluatko kertoa oman kokemuksesi?

Haluatko sinä kertoa oman kokemuksesi Tilausajot.netin käytöstä? Haemme haastateltavia, joiden tarina jaetaan Tilausajot.netin blogissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@tilausajot.net.

Takaisin