02.10.2023

Pikkujoulut 2023: kolme mielenkiintoista juhlapaikkaa

ystäväporukka viettämässä iltaa ja ottamassa ryhmäkuvaa
pikkujoulut2023.jpg

Pikkujoulukausi on taas täällä ja se tarkoittaa tietenkin iloisia hetkiä yhdessä ystävien, perheen ja työkavereiden kanssa. Myös pikkujouluissa pätee sanonta “hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” ja sen takia haluamme kertoa kolmesta mielenkiintoista pikkujoulujen viettopaikkaa. Olemme koonneet juhlapaikat yhdessä Venuu.fin kanssa, josta löytyvät nämä sekä satoja muita juhlapaikkoja ympäri Suomen!

Pikkujouluihin kannattaa hoitaa tilausajokuljetus heti paikan varauksen yhteydessä. Tilausajot.net kilpailuttaa tuttuun tapaan kaiken kokoiset tilausajot maksutta ja luotettavasti yli 10 vuoden kokemuksella. Muistathan, että palvelusta voi tilata myös premium-kuljetuksen, jolloin pikkujoulujen siirtymiseen saadaan ripaus luksusta.

Pikkujoulutila Helsingissä

Maxine on upea tila keskellä Helsinkiä, kauppakeskus Kampin kuudennessa kerroksessa. Seinänkokoisista ikkunoista aukeaa vertaansa vailla oleva näkymä Helsingin ylle. Maxine muuntautuu helposti yritysten tai yksityisten henkilöiden juhapaikaksi, eri kokoisten ja näköisten juhlien muodossa. Maxinen tilat ovat varattavissa aamusta myöhään yöhön. Maxinen tiloissa on helppo järjestää tilaisuus n. 50 - 730 hengelle. Tutustu lisää: Maxine.

Pikkujoulutila Tampereella

Klubi 57 on keväällä 2015 valmistunut näyttävä juhlatila aivan Tampereen keskustassa. Klubitila tarjoaa erinomaiset puitteet monenlaisiin juhliin, niin yrityksille, yksityisille kuin erilaisille yhdistyksillekin. Klubi 57:n tilojen kapasiteetti on istuen 80 ja seisten 150 hengelle. Tutustu lisää: Klubi 57.

Pikkujoulutila Turussa

Tilausravintola Piazza on varattavissa yksityiskäyttöön erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten Ravintola Tårgetissa, Turussa. Uniikista tilasta löytyy myös Piazzan baari, jonka voi ottaa käyttöön juhlia varten. Juhlava istuva illallinen onnistuu 120 henkilölle ja seisova cocktail-tilaisuus jopa 200 henkilölle. Piazzan parvi sopii myös pienemmille ryhmille, jonne mahtuu 60 henkeä. Tutustu lisää: Tilausravintola Piazzaan.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Pikkujoulusesonki on bussiyrittäjien kiireisin sesonki

Pikkujoulusesonki käynnistyy jo lokakuussa ja kestää joulukuun puoliväliin asti. Tällöin erilaiset ryhmät liikkuvat tavallista enemmän takseilla ja busseilla, mikä tekee ajankohdasta yhden kiireisimmistä sesongeista kuljetusyrityksille. Pikkujoulukautena tilausajon hoitamista ei kannata jättää viime tinkaan, vaan suosittelen kuljetuksen kilpailutusta sekä tilausta nopeasti.

Tilausajoissa kannattaa ottaa huomioon, että alalla vallitsee välimyyntivarausehto, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että nopeat syövät hitaat. Kun saat hyvän tarjouksen tilausajosta, kannattaa siihen tarttua mahdollisimman nopeasti. Liikennöitsijä voi tarjota kuljetusta samalle ajankohdalle myös muille tarjouspyynnön tehneille ja nopein tilaaja saa kuljetuksen.

Takaisin