19.09.2019

Kuinka varmistat parhaat pikkujoulukyydit

joulukuusi

Pikkujoulukausi lähenee kovaa vauhtia ja se sattuu olemaan myös yksi kiireisimmistä ajankohdista bussiyrityksille. Miten varmistat parhaat pikkujoulusiirtymiset omalle porukalle ja milloin tarjouspyyntö tilausajosta pitäisi jättää? Ota mukava asento ja lue artikkeli loppuun, niin tiedät.

Pikkujoulusesonki useinmiten alkaa lokakuusta ja jatkuu aina pitkälle joulukuuta. Kelit alkavat olla jo viileät ja synkät, joten siirtyminen paikasta toiseen onnistuu helpoiten ja mieluisasti bussilla tai tilataksilla.

Loistavia pikkujoulujen viettotapoja ovat mm. teatterimatkat, stand up -keikat, pakohuonepelit, joulumarkkinoilla kiertely ja tietysti herkullinen joululounas tai -illallinen. Pikkujoulut kruunaa usein myös secret santa, eli kaikki hankkivat pienet paketit, jotka jaetaan päivän tai illan aikana.

Mikä sitten on tärkein asia, että oma porukkaa saa napattua parhaan pikkujoulukuljetuksen? Vastaus on helppo: Ole ajoissa. Suosittelemme jättämään tarjouspyynnön heti, kun kuljetustarve on tiedossa. Lisäksi vastausaikaa on hyvä jättää useampi päivä, jotta palvelua käyttävät liikennöitsijät ehtivät näkemään tarjouspyynnön ja reagoimaan siihen.

Kun saat tarjouksia omaan tarjouspyyntösi, kannattaa huomioida, että usein tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin. Tämä tarkoittaa sitä, että liikennöitsijä voi tarjota samanaikaisesti palveluitaan myös muille. Nopein varaaja voittaa, joten tarjous kannattaa hyväksyä heti kun se tuntuu sopivalta.

Mikäli haluat päästä erittäin helpolla, meillä on myös siihen ratkaisu! Voit nimittäin pyytää Tilausajot.netin lomakkeella myös erikoistarjouksen ruokailuista ja majoituksesta. Yhteistyökumppanina toimii S-ryhmä, jolla on monipuoliset palvelut majoitukseen ja ruokailuun.

Takaisin