08.12.2021

Tilausbussin kilpailutus - Näin täytät tilausajon tarjouspyyntölomakkeen

sininen tilausbussi ajaa tiellä

Tilausbussin kilpailutus ja tilaus on todella helppoa Tilausajot.netin tarjouspyyntölomakkeen avulla. Tiesitkö, että tavoitat yhdellä lomakkeella saman tien yli 200 taksi- ja bussiyritystä ympäri Suomen. Tilausbussien hintavertailu ei siis helpommaksi voisi enää muuttua!

Mikäli tilausbussin hinta-arvio on mielessä, kannattaa tarjouspyyntö tehdä, sillä parhaassa tapauksessa ensimmäiset tilausbussien tarjoukset tulevat saman päivän aikana, jopa muutamissa minuuteissa! Keskimäärin palvelussa saa noin viisi tarjousta tarjouspyyntöön, mutta ei ole lainkaan tavatonta jos tarjouksia tulee toistakymmentä. Näin voi tapahtua esimerkiksi kun tarjouspyynnöllä haetaan tilausbussia Helsingistä, Tampereelta tai Turusta.

Ohje tarjouspyynnön tekoon

Lähtöpäivä ja -aika kohtaan valitaan lähtöpäivä avaamalla kalenteri ja valitsemalla lähtöpäivämäärä tai kirjoittamalla se muotoon pp.kk.vvvv. Kellonajaksi merkitään lähtöaika.

Lähtöpaikka valitaan pudotusvalikosta (lähtöpaikan kaupunki).

Lähtöpaikan tarkenne tarkoittaa tarkempaa lähtöpaikkaa. Esimerkiksi osoite tai tarkempi kuvaus paikasta, esim. x koulun edessä oleva bussipysäkki.

Matkakohde valitaan pudotusvalikosta (matkakohteen paikkakunta). Mikäli matkakohde on ulkomailla, kuten Ruotsi tai Venäjä, valitaan pudotusvalikosta Ulkomaa.

Matkareitti ja täsmenteet -kohtaan voi kirjoittaa vapaasti tekstiä. Voit esimerkiksi tarkentaa matkakohdetta (esim. jos kohde on ulkomailla) tai kertoa tarkemmin aikataulua. Kerro mielummin liikaa kuin liian vähän.

Kuljetus on yhdensuuntainen vienti valitaan silloin, kun tilausajo toteututaan vain yhteen suuntaan, esimerkiksi vain Helsingistä Tampereelle.

Paluulähtö kohteesta tarkoittaa milloin paluumatka alkaa. Tähän kohtaan valitaan paluulähtö avaamalla kalenteri ja valitsemalla paluupäivämäärä tai kirjoittamalla se muotoon pp.kk.vvvv. Kellonajaksi merkitään paluumatkan lähtöaika.

Paluupaikka tarkoittaa sitä paikkaa, johon tilausajo päättyy ja viimeiset matkustajat poistuvat bussista. Valitse pudotusvalikosta kaupunki.

Paluupaikan tarkenne -kohtaan voi tarkentaa mihin tilausajo päättyy, esim. osoite tai muut tarkenne.

Haluan tarjoukset viimeistään tarkoittaa ajankohtaa, milloin tarjouspyyntö sulkeutuu ja mihin mennessä liikennöitsijät voivat jättää tarjouksen. Vastausaikaa tulee jättää vähintään 1 vuorokausi (24 tuntia). Huomioithan, että voi tehdä valinnan myös ennen kuin tarjouspyyntö on sulkeutunut. Valitse kalenterista päivämäärä tai kirjoita se muotoon pp.kk.vvvv. Määritä lisäksi kellonaika.

Arvioitu henkilömäärä -kohtaan ilmoitetaan matkustajien lukumäärä.

Ajoneuvon varusteet -valinnoista voit valita mieleisesi kuten wc tai mikrofoni. Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Haluan erikoistarjouksen matkalle ruokailusta ja/tai majoituksesta on yhteistyökumppanimme S-Ryhmän tuottama tarjouspalvelu majoituksesta ja/tai ruokailusta. Mikäli haluat tarjouksen, laita rasti ruutuun ja anna lisätiedot toiveista.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Yritys / yhteisö kohtaan merkitään esim. yrityksen, yhdistyksen tai urheiluseuran nimi, mikäli tarjouspyyntöä pyydetään jollekin yhteisölle.

Edustamani yhteisö -pudotusvalikosta valitaan sopiva yhteisö. Jos haet satunnaista kuljetusta esim. häihin, valitse yksityishenkilö. Voit myös valita listalta Jokin muu.

Täytä omat yhteystiedot, kuten nimi, sukunimi, katuosoite, postinumero ja kaupunki.

Sähköposti -kohtaan kirjoita sähköpostiosoitteesi, joka toimii myöhemmin käyttäjätunnuksena kirjautuessasi Tilausajot.netiin. Lisäksi kaikki tarjouspyyntöön liittyvät sähköpostiviestit lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen.

Luo salasana, jossa on vähintään 8 merkkiä ja vahvista salasana kirjoittamalla se uudestaan Vahvista salasana-kohtaan.

Paina lopuksi Tallenna ja lähetä.

Lähtikö tarjouspyyntö varmasti?

Voit olla varma, että tilausbussin tarjouspyyntö lähti ja tallentui palveluun onnistuneesti, kun päädyt Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle sekä saat vahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli et päätynyt Kiitos-sivulle, koita kirjautua sisään juuri luoduilla tunnuksillasi tai ota yhteyttä asiakaspalveluun: info@tilausajot.net

Takaisin