07.05.2024

Tilausajot.net on mukana tukemassa kestävyysurheilija Samu Tainaa

Samu Taina jääkaappi selässä Tilausajot.net logo jääkaapissa

Kuinka moni meistä voisi kuvitella juoksevansa maratonin? Entäpä jos lisäisimme tähän jo haastavaan tehtävään vielä yli 25 kiloa painavan jääkaapin selkäämme? Se saattaa kuulostaa mahdottomalta, mutta juuri tämän haasteen on vastaanottanut Luumäeltä kotoisin oleva Samu Taina.

Samun hurja haaste on juosta Helsinki City Marathon, eli 42,195 kilometriä 26,3 kilon painoinen jääkaappi selässään ja samalla rikkoa Guinnessin maailmanennätys. Nykyinen ennätys on 4 tuntia 52 minuuttia 10 sekuntia, joka Samun tulee alittaa.

Helsinki City Marathon

Helsinki City Marathon on yksi Suomen suurimmista ja arvostetuimmista juoksutapahtumista, joka houkuttelee vuosittain tuhansia juoksijoita ympäri maailmaa. Maratonreitti tarjoaa upean näköalan pääkaupungin maamerkkeihin ja kauniiseen merimaisemaan.

Helsinki City Marathon testaa juoksijoiden fyysistä ja henkistä kestävyyttä. Samu Tainan haaste on vieläkin suurempi: hän aikoo rikkoa Guinessin maailmanennätyksen juoksemalla maratonin jääkaappi selässään.

Nykyinen Guinnessin maailmanennätys tällä lajilla on asetettu vaikuttavalla ajalla: 4 tuntia 52 minuuttia ja 10 sekuntia. Samun tavoitteena on alittaa tämä aika, mutta intohimoiselle kestävyysurheilijalle tämä haaste on täysin mahdollinen. Samulla on nimittäin jo kontollaan Guinnessin maailmanennätys maratonilla 27,2 kilon lisäpainolla. Tuolloin rinkassa oli kiinni levypaino ja ennätysaika oli 3 tuntia 48 minuuttia 54 sekuntia.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Muutama sana säännöistä

Tässä lajissa säännöt määrittävät jääkaapin painoksi vähintään 25 kiloa. Jääkaapin tulee myös olla täysin toimiva ennen ja jälkeen suorituksen. Jääkaapista ei saa missään vaiheessa purkaa mitään osia. Käytännössä jääkaappi tulisi siis voida laittaa maratonin jälkeen takaisin keittiöön ja käyttöön.

Samu Tainan jääkaappi painaa 26,3 kiloa kiinnitettynä metallirunkoiseen rinkkaan.

Tilausajot.net on mukana Samun matkassa

Tilausajot.net on mukana tukemassa kestävyysurheilija Samu Tainaa. Tilausajot.net tarjoaa laadukkaita ja luotettavia tilausajopalveluita kotimaassa. Tilausajot.netin palveluihin kuuluu tilausajojen kilpailutukset aina lentokenttäkuljetuksista ryhmämatkoihin ja hääkuljetuksiin. Lisäksi Tilausajot.netistä löytyy myös kaikki muut tilausajokuljetukset. Tilausajot.net on omistautunut tarjoamaan sujuvia ja turvallisia kuljetuksia yhdessä verkoston liikennöitsijöiden kanssa.

Me Tilausajot.netissä olemme ylpeitä voidessamme tukea Samua tässä ainutlaatuisessa haasteessa.

Kuva: Samu Taina

Takaisin