01.12.2021

Leiribussi Kajo 2022 ja muille partioleireille

kaksi tyttöä riippumatossa

Tuhannet partiolaiset kulkevat vuosittain erilaisille partioleireille bussikuljetuksin. Myös Tilausajot.netistä haetaan paljon eri kokoisia kyytejä erilaisille partioleireille ympäri Suomen. Vuoden 2022 Suomen suurin partioleiri on Kajo 2022, jonne jo ensimmäiset bussikuljetukset ovat lippukunnat kilpailuttaneet.

Kajo 2022 - mitä, missä milloin?

Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä kahdeksas kansallinen partioleiri, eli Finnjamboree. Kajo järjestetään Evon retkeilyalueella Hämeenlinnan Lammilla 15.–23.7.2022, jonne on odotetaan 12 000–18 000 partiolaista niin kotimaasta kuin ulkomailta.

Leiribussit Kajo 2022 -leirille varataan hyvissä ajoin, sillä leirille on helpointa saapua tilausajolla. Myös perinteiseen tapaan bussin tilauksessa kannattaa olla ajoissa liikenteessä, sillä parhaat tarjoukset ja bussit varataan ensimmäisinä. Ilmoittautuminen Kajo-leirille aukeaa 1.12.2021.

Miksi valita bussikuljetus partioleirille?

Bussilla matkustamista partioleirille puoltaa monikin asia. Ensinnäkin isoille leireille tulee paljon partiolaisia ympäri Suomea. Kun leirille tullaan busseilla, ei aiheudu henkilöautojen ruuhkaa. Linja-auto on myös tunnetusti turvallinen tapa matkustaa sekä samalla bussissa voi nostattaa yhteishenkeä. Usein myös bussi voi tulla halvemmaksi, kuin yksityisautoilu sekä onhan bussilla matkustaminen myös ekologisempi vaihtoehto. Myös ison linja-auton alaosan suureen säilytystilaan mahtuu helposti niin rinkat, teltat kuin muutkin retkivälineet. Monen partiolaisen leiri alkaakin jo siitä kun rinkat pakataan bussiin ja hypätään bussin kyytiin.

Leiribussi parhaaseen hintaan

Leiribussin hintaan vaikuttaa moni eri tekijä. Näitä ovat muun muassa leirin ajankohta, sijainti sekä bussin koko ja varustelutaso. Tilausajot.netin ilmaisen kilpailutuksen avulla jokainen lippukunta voi kilpailuttaa kaikenlaiset ja kokoiset leirikuljetukset helposti ja nopeasti.

Edelliselle kansalliselle partioleirille, eli vuoden 2016 Roihu-leirille haettiin runsaasti bussikyytejä. Tilausajot.netissä partiolaiset saivat kymmenittäin tilausajotarjouksia, joista löytyi useita sopivia vaihtoehtoja, niin hinnan kuin laadun puolesta. Lisäksi useat partiolaiset kilpailuttavat myös muille partioleireille bussikyytejä Tilausajot.netissä ympäri vuoden.

Mukaan partioon?

Jos partiotoiminta kiinnostaa ja esimerkiksi Kajo 2022 kuulostaisi upealta elämykseltä, kannattaa tutustua lisää Suomen Partiolaisten toimintaan sekä oman alueen lippukuntiin. Partioon on hauska harrastus kaikenikäisille ja partioon voi liittyä niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin.

Takaisin