Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Kajo 2022 - Leiribussi parhaaseen hintaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Kajo on Suomen partiolaisten järjestämä finnjamboree eli kansallinen suurleiri, joka järjestetään Evon leirialueella Hämeenlinnassa 15.–23.7.2022. Paikalle odotetaan 12 000–18 000 partiolaista niin kotimaasta kuin ulkomailta. Ilmottautuminen leirille aukeaa 1.12.2021.

Suurleirille on helpointa saapua bussikuljetuksin, jotka on ennakkoon kilpailutettu ja tilattu Tilausajot.netistä. Näin lippukunnat voivat säästää ja matkustaa mukavasti sekä turvallisesti leirille.