07.11.2023

Vaasan tilausajojen suosio kasvaa

fvalkoinen linj-auto ajaa sumussa maantiellä

Vaasasta haetaan koko ajan enemmän ja enemmän tilausajoja kaikissa kokoluokissa. Usein tilausajo suuntautuu Vaasan lähikuntiin, mutta tavallisia ovat myös Vaasan sisällä tapahtuvat siirtymiset sekä monen sadan kilometrin tilausmatkat. Tilausajot.netissä ollaan myös huomattu Vaasan suosion kasvu.

Vaasan sijainti länsirannikolla on houkutteleva kotimaan matkailuun niin läheltä kuin kaukaa. Bussimatkailu on suosittua ja tilausajoja haetaan aina minibusseista isoihin turistibusseihin. Tilausajoliikenteen lisäksi Vaasasta on laivayhteys Ruotsin Uumajaan. Tiesitkö, että Tilausajot.netillä on sisarsivu Bokabuss.nu, joka kilpailuttaa tilausajot Ruotsissa?

Monipuoliset tilausajot

Vaasan tilausajoja hakee esimerkiksi yksityishenkilöt, yritykset, koulut, urheiluseurat sekä yhteisöt ja liitot. Esimerkkejä tilausajoista, joita haettu ovat häät, polttarit, urheiluturnaukset ja -kisat, kokousmatkat, luokkaretket- ja leirikoulut. Lisäksi Tilausajot.netistä haetaan erilaisia koululaisten ja oppilaiden kuljetuksia, kuten uimahallikuljetuksia.

Tilausajoissa matkustajakoot liikkuvat aina yhden hengen siirtymisestä monen sadan hengen ryhmämatkoihin. Myös ns. non-stop bussit ovat suosittuja erilaisissa tapahtumissa, jolloin bussi liikkuu kahden paikan väliä kokoajan. Tilausmatkat voidaan hoitaa niin taksilla (henkilöauto tai tilataksi) pikkubusseilla kuin isoilla linja-autoilla.

Lähes kokoajan Tilausajot.netissä on myös avoimena tilausajon tarjouspyyntöjä, joissa on lähtöpaikkana tai määränpäänä Vaasa. Avoimena oleva tarjouspyyntö tarkoittaa sitä, että verkoston liikennöitsijät voivat tehdä siihen tarjouksia.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Muista välimyyntivarausehto

Välimyyntivarausehto on tavallinen ja arkinen asia tilausajokentällä. Vaasan tilausajoissa kannattaa ottaa huomioon tarjouksien välimyyntivarausehto aivan samaan tapaan kuin muissakin tilausajoissa. Välimyyntivarausehto antaa pelivaraa niin tilaajalle kuin liikennöitsijälle. Tilaus astuu voimaan vasta kun sen on liikennöitsijä vahvistanut. Erityisesti tilausajojen kiireisinä sesonkeina (kevät ja loppuvuosi) kannattaa tarjouksien hyväksymisen kanssa olla erityisen nopea, sillä parhaat tarjoukset varataan ennätysnopeasti.

Tilausajot.netissä käyttäjä saa keskimäärin n. neljä tarjousta per tarjouspyyntö. Mikäli tarjouksen valinnan jälkeen liikennöitsijä ilmoittaa ettei pysty ottamaan tilausta, sillä kyseinen ajankohta on jo varattu loppuun, niin ei hätää. Tilausajot.netin asiakaspalvelu pystyy avaamaan tarjouspyynnön, jolloin käyttäjä voi käydä tekemässä valinnan uudelleen ja valita jonkin toisen tulleista tarjouksista - helppoa!

Takaisin