10.12.2022

Pääkaupunkiseudun bussit, minibussit, taksit ja tilausajot

Värikäs bussin keula

Pääkaupunkiseudun bussiyrityksiä ja etenkin Helsingin tilausajoja haetaan usein ja paljon Tilausajot.netin valmiin tarjouspyyntölomakkeen avulla. Ei ihmekään, sillä Helsinki on koko palvelun suosituin tilausajokaupunki. Bussikuljetuksen tarve on joko Helsingistä toiseen kaupunkiin, toisesta kaupungista Helsinkiin tai Helsingin sisällä tapahtuva siirtyminen.

Pääkaupunkiseutu koostuu Helsingistä, Espoosta, Vantaasta ja Kauniaisista. Näistä kaupungeista haetaan paljon kuljetuksia, jotka tehdään minibussilla, pikkubussilla ja isolla linja-autolla. Myös monella kuljetusyrityksellä on toimipisteensä pääkaupunkiseudulla tai ylipäätänsä Uudenmaan alueella.

Tilausbussi Helsingistä

Kun etsinnässä on tilausbussi Helsingissä, niin helpoin tapa ottaa yhteyttä paikallisiin kuljetusyrityksiin on verkkopalvelu Tilausajot.netin avulla. Palvelu on saanut paljon positiivisia kokemuksia käyttäjien keskuudessa. Ilmainen tarjouspyyntö on helppo ja vaivaton täyttää ja kuljetusyritykset voivat tehdä tarjouksensa. Tarjouspyyntöön tulleita tarjouksia on helppo vertailla keskenään, sekä samalla voi tutustua liikennöitsijän saamiin arvosteluihin.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Tilausajo Helsinkiin - vinkit täydelliseen Helsinki-päivään
Helsingin tilausajot - ottaisitko bussin vai taksin?

Tilausajot pääkaupunkiseudulla

Helsingin bussit, Vantaan tilausajot, Espoon tilauajobussit ja Kauniaisten bussikuljetuksissa yhdistyy monesti sama asia: tilausajon toteuttava kuljetusyritys voi olla mistä päin tahansa. Yrityksen toimipiste voi olla jopa pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Tämän ei kannata antaa hämmentää, sillä monet liikennöitsijät operoivat isolla alueella. Lisäksi toiselta paikkakunnalta oleva liikennöitsijä voi toisinaan tarjota todella edullisen tilausajohinnan, kun yrityksellä on ns. tyhjää ajoa, johon yhteyteen ottaa ryhmän kuljetus.

Vinkki tilausajoon tilaukseen

Tilausajoissa yksi nyrkkisääntö on olla ajoissa liikenteessä. Toisinaan ollaan ajoissa tekemässä tarjouspyyntöä, mutta itse tilauksen teko jätetään viime tinkaan. Suosittelemmekin, että tilaus tehdään viimeistään viikkoa ennen matkaa, jotta osapuolilla on aikaa reagoida.

Tilausajoissa on tavallinen käytäntö hyödyntää välimyyntivarausehtoa. Jos tilauksen tekee reilusti sen jälkeen, kun tarjous on saapunut Tilausajot.netiin, voi olla että suosituimpina aikoina bussi on ehditty varata jo muualle.

Mitä tehdä jos liikennöitsijä ilmoittaa, ettei pysty ajamaan tilausajo? Siinä tapauksessa, voit ottaa yhteyttä Tilausajot.netin asiakaspalveluun, joka avaa tarjouspyyntösi. Näin pääset valitsemaan uudelleen jonkin toisista tarjouksista.

Takaisin