Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Linja-auto ryhmälle kaikenlaisiin tilausmatkoihin

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Linja-auto ryhmälle kaikenlaisiin ja kokoisiin tilausajoihin on helppo hankkia Tilausajot.netin kautta. Olipa kyseessä alle 20 hengen linja-autokuljetus tai yli 50 hengen linja-auton tarve, palvelusta löytyy varmasti tilanteeseen sopiva linja-auto.

Linja-auton ryhmälle voi myös vuokrata ilman kuljettajaa palvelusta, mikäli omasta takaa löytyy sopivan ajo-oikeuden omaava linja-autonkuljettaja. On kuitenkin hyvä muistaa, että isoon linja-autoon ja sen kuljettamiseen tarvitaan kokemusta ja usein kannattavampaa onkin ottaa tilausajo kuljettajalla. Tällöin koko porukka saa nauttia mukana olossa, eikä kenenkään tarvitse toimia kuljettajana.

Linja-autoja löytyy monessa eri koossa ja lisäksi myös varustelutasoja on erilaista. Pienempiä linja-autoja kutsutaan usein joko sanalla pikkubussi tai minibussi. Isommista käytetään joko pelkkää linja-auto tai joissakin yhteyksissä charterbussi. Lisäksi linja-auto voi olla premium-tason linja-auto, jolloin sen varustelutaso on tavallista linja-autoa parempi ja kyseessä on uusi tai uudehko linja-auto. Premium linja-autossa voi olla esimerkiksi nahkapenkit, enemmän jalkatilaa, hillitty ulko-asu, näyttöjä ja ilmainen langaton nettiyhteys. Tilausajot.netin liikennöitsijäverkostosta löytyy myös upeita premium busseja, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua lisää. Kannattaa tarjouspyyntölomakkeella mainita, että haluaa tarjouksen sekä tavallisesta, kuin premium-tason bussista.

Isoissa linja-autoissa tavallisesti on kangaspenkit sekä wc. Pikkubusseissa ja minibusseissa ei tavallisesti ole lainkaan wc:tä ja jalkatila on myös ahtaampi verrattuna normaalikokoiseen linja-autoon. Isompi linja-auto voi olla siis matkustusmukavuudeltaan parempi, vaikka ryhmä mahtuisikin pikkubussiin. Tarjouksien vertailu siis kannattaa aina ja kannattaa tutustua tarjouksessa ilmoitettuun linja-autoon, jolla tilausajo tullaan suorittamaan. Usein Tilausajot.netin liikennöitsijät ovat esitelleet kalustonsa omilla yritysesittelysivullaan.