Linja-auto ryhmälle kaikenlaisiin ja kokoisiin tilausajoihin on helppo hankkia Tilausajot.netin kautta. Olipa kyseessä alle 20 hengen linja-autokuljetus tai yli 50 hengen linja-auton tarve, palvelusta löytyy varmasti tilanteeseen sopiva linja-auto.

Linja-auton voi myös vuokrata ilman kuljettajaa palvelusta, mikäli omasta takaa löytyy sopivan ajo-oikeuden omaava linja-autonkuljettaja. On kuitenkin hyvä muistaa, että isoon linja-autoon ja sen kuljettamiseen tarvitaan kokemusta ja usein kannattavampaa onkin ottaa tilausajo kuljettajalla. Tällöin koko porukka saa nauttia mukana olossa, eikä kenenkään tarvitse toimia kuljettajana.

Linja-autoja löytyy monessa eri koossa ja lisäksi myös varustelutasoja on erilaista. Pienempiä linja-autoja kutsutaan usein joko sanalla pikkubussi tai minibussi. Isommista käytetään joko pelkkää linja-auto tai joissakin yhteyksissä charterbussi. Lisäksi linja-auto voi olla premium-tason linja-auto, jolloin sen varustelutaso on tavallista linja-autoa parempi ja kyseessä on uusi tai uudehko linja-auto. Premium linja-autossa voi olla esimerkiksi nahkapenkit, enemmän jalkatilaa, hillitty ulko-asu, näyttöjä ja ilmainen langaton nettiyhteys. Tilausajot.netin liikennöitsijäverkostosta löytyy myös upeita premium busseja, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua lisää. Kannattaa tarjouspyyntölomakkeella mainita, että haluaa tarjouksen sekä tavallisesta, kuin premium-tason bussista.

Isoissa linja-autoissa tavallisesti on kangaspenkit sekä wc. Pikkubusseissa ja minibusseissa ei tavallisesti ole lainkaan wc:tä ja jalkatila on myös ahtaampi verrattuna normaalikokoiseen linja-autoon. Isompi linja-auto voi olla siis matkustusmukavuudeltaan parempi, vaikka ryhmä mahtuisikin pikkubussiin. Tarjouksien vertailu siis kannattaa aina ja kannattaa tutustua tarjouksessa ilmoitettuun linja-autoon, jolla tilausajo tullaan suorittamaan. Usein Tilausajot.netin liikennöitsijät ovat esitelleet kalustonsa omilla yritysesittelysivullaan.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.