Tilausmatka bussilla ja linja-autolla on helppo ja turvallinen tapa liikkua niin kotimaassa kuin ulkomaille. Kaiken kokoisille ryhmille sopivat bussit ja taksit löytyvät vaivatta yhdestä paikasta, sillä verkostomme liikennöitsijöiden kalusto koostuu monipuolisesti erikokoisista busseista ja takseista.

Tilausmatka Suomessa on mukava tapa kokea ja nähdä kaunista kotimaatamme. Tilausmatka voi olla vapaa-ajan matkailua tai se voi olla esimerkiksi leirikoulumatka Lappiin tai vaikkapa tilausmatka teatteriin tai vaikkapa ystäväporukan tutkimusmatka johonkin Unescon maailmanperintökohteeseen. Tilausajot.netin liikennöitsijäverkossa on bussiyrityksiä, joilla on vuosien kokemus ulkomaille suuntautuvista tilausmatkoista. Esimerkiksi suosittu vaihtoehto on tilausmatka Tallinnaan tai vaikkapa tilausajo Baltiaan.

Tilausajot.netin liikennöitsijät hoitavat ammattitaidolla tilausmatkat minibusseilla, isoilla linja-autoilla ja tilatakseilla. Myös yhden ja kahden hengen tilausmatkat taksilla onnistuu vaivatta. Palvelusta saat yhdellä tarjouspyynnöllä kätevästi tilausmatkat Helsingistä aina Lappiin asti. Olipa lähtöpaikka mikä tahansa, tilausmatkalle varmasti löytyy luotettava yritys.

Tilausajomatka alkaa tarjouspyynnöstä, joten täytä tarjouspyyntölomake ja jää rauhassa odottamaan tarjouksia. Jos et ole aivan varma vielä tilausmatkasi sisällöstä, liikennöitsijät auttavat mielellään ja kertovat vinkkejä.

Tilausajon tiedot

Oletko jo aikaisemmin jättänyt tarjouspyynnön? Kirjaudu sisään jättääksesi uuden.

isot tavaratilat
mikrofoni
jääkaappi
Muu, mitä?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot ja rekisteröinti

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Asiakkaidemme arvioita

Vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen

Eihän tarjouksen pyytäminen mitään avaruustiedettä ole, mutta tässä muutama hyvä ohje käyttöösi!

Pyydä tarjous hyvissä ajoin ennen lähtöä

Muistathan, että toukokuu ja marras-joulukuun vaihde on kiireisintä aikaa bussiyrityksissä.

Tarvitaanko autoa perillä kohteessa

Kerro, tarvitaanko autoa perillä kohteessa, vai voidaanko kuljetus tehdä erillisenä vientinä ja hakuna.

Yli 50:n henkilön kuljetus

Yli 50:n henkilön kuljetuksissa kannattaa varautua siihen, että kuljetus joudutaan tekemään kahdella bussilla.

Bussilla matkanteko on henkilöautoa hitaampaa

Moottoritielläkin linja-auton nopeus on enintään 100 km/h

Toiveita bussin varusteista

Onko WC bussissa varustetoiveenasi? Alle 25-paikkaisissa autoissa sitä ei usein ole.

Yövytkö kohteessa

Jos matkaan kuuluu yöpymisiä, täytyy kuljettajalle olla myös majoitus. Halutessasi bussiyritykset huolehtivat tästä.

Huomioi kuljettajan ajo- ja lepoaikalaki

Tilaajana sinun on varmistuttava ennen matkaa siitä, että bussiyritys on ottanut huomioon kuljettajan ajo- ja lepoaikalain tarjouspyyntösi mukaisessa kuljetustehtävässä.

Tilaajavastuu

Vastuullinen tilaaja huolehtii myös siitä, että kuljetusyritys huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan.