Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausmatka bussilla luotettavasti ja parhaalla hinnalla

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausmatka bussilla ja linja-autolla on helppo ja turvallinen tapa liikkua niin kotimaassa kuin ulkomaille. Kaiken kokoisille ryhmille sopivat bussit ja taksit löytyvät vaivatta yhdestä paikasta, sillä verkostomme liikennöitsijöiden kalusto koostuu monipuolisesti erikokoisista busseista ja takseista.

Tilausmatka Suomessa on mukava tapa kokea ja nähdä kaunista kotimaatamme. Tilausmatka voi olla vapaa-ajan matkailua tai se voi olla esimerkiksi leirikoulumatka Lappiin tai vaikkapa tilausmatka teatteriin tai vaikkapa ystäväporukan tutkimusmatka johonkin Unescon maailmanperintökohteeseen. Tilausajot.netin liikennöitsijäverkossa on bussiyrityksiä, joilla on vuosien kokemus ulkomaille suuntautuvista tilausmatkoista. Esimerkiksi suosittu vaihtoehto on tilausmatka Tallinnaan tai vaikkapa tilausajo Baltiaan.

Tilausajot.netin liikennöitsijät hoitavat ammattitaidolla tilausmatkat minibusseilla, isoilla linja-autoilla ja tilatakseilla. Myös yhden ja kahden hengen tilausmatkat taksilla onnistuu vaivatta. Palvelusta saat yhdellä tarjouspyynnöllä kätevästi tilausmatkat Helsingistä aina Lappiin asti. Olipa lähtöpaikka mikä tahansa, tilausmatkalle varmasti löytyy luotettava yritys.

Tilausajomatka alkaa tarjouspyynnöstä, joten täytä tarjouspyyntölomake ja jää rauhassa odottamaan tarjouksia. Jos et ole aivan varma vielä tilausmatkasi sisällöstä, liikennöitsijät auttavat mielellään ja kertovat vinkkejä.