Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Tilausmatka bussilla luotettavasti ja parhaalla hinnalla

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausmatka bussilla ja linja-autolla on helppo ja turvallinen tapa liikkua niin kotimaassa kuin ulkomaille. Kaiken kokoisille ryhmille sopivat bussit ja taksit löytyvät vaivatta yhdestä paikasta, sillä verkostomme liikennöitsijöiden kalusto koostuu monipuolisesti erikokoisista busseista ja takseista.

Tilausmatka Suomessa on mukava tapa kokea ja nähdä kaunista kotimaatamme. Tilausmatka voi olla vapaa-ajan matkailua tai se voi olla esimerkiksi leirikoulumatka Lappiin tai vaikkapa tilausmatka teatteriin tai vaikkapa ystäväporukan tutkimusmatka johonkin Unescon maailmanperintökohteeseen. Tilausajot.netin liikennöitsijäverkossa on bussiyrityksiä, joilla on vuosien kokemus ulkomaille suuntautuvista tilausmatkoista. Esimerkiksi suosittu vaihtoehto on tilausmatka Tallinnaan tai vaikkapa tilausajo Baltiaan.

Tilausajot.netin liikennöitsijät hoitavat ammattitaidolla tilausmatkat minibusseilla, isoilla linja-autoilla ja tilatakseilla. Myös yhden ja kahden hengen tilausmatkat taksilla onnistuu vaivatta. Palvelusta saat yhdellä tarjouspyynnöllä kätevästi tilausmatkat Helsingistä aina Lappiin asti. Olipa lähtöpaikka mikä tahansa, tilausmatkalle varmasti löytyy luotettava yritys.

Tilausajomatka alkaa tarjouspyynnöstä, joten täytä tarjouspyyntölomake ja jää rauhassa odottamaan tarjouksia. Jos et ole aivan varma vielä tilausmatkasi sisällöstä, liikennöitsijät auttavat mielellään ja kertovat vinkkejä.