Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausajomatkat Suomessa ja ulkomaille helposti yhdeltä sivulta

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Onnistuneen tilausajomatkan avaimet ovat hyvässä suunnittelussa. Olipa tilausajomatkan kohde Suomessa tai ulkomailla, tarjouspyynnön kanssa kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Lisäksi on hyvä muistaa, että erityisesti ulkomaan tilausajoissa käytännön järjestelyjen suunnittelu voi viedä enemmän aikaa kuin kotimaan matkan suunnittelu. Tilausajot.netissä tavoitat ammattitaitoiset tilausajomatkojen järjestäjät, joiden kanssa onnistuu kaikenlaiset matkat!