Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Minibussi vuokraus on helpompaa kuin koskaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Minibussin vuokraus Helsingissä ja ympäri Suomen on helppoa Tilausajot.netin yksinkertaisen lomakkeen avulla. Tavoitat heti liikennöitsijät alueeltasi, joilla on kalustossaan minibusseja. Voit vuokrata minibussin kuskilla tai ilman. Huomoithan, että kun vuokraat minibussin ilman kuljettajaa, että kuljettajalla on vaadittava ajo-oikeus.

Jätä tarjouspyyntöön tiedot mitä tarvitset vuokrattavalta minibussilta ja välitämme sen verkostomme bussiyrittäjille, jotka jättävät tarjouksen tarjouspyyntöösi. Olipa kyseessä minibussi kaikilla herkuilla, kuten karaoketarvikkeilla tai tavanomaisilla varusteilla - se löytyy aina parhaaseen hintaan!