Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Minibussi vuokraus on helpompaa kuin koskaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Minibussin vuokraus Helsingissä ja ympäri Suomen on helppoa Tilausajot.netin yksinkertaisen lomakkeen avulla. Tavoitat heti liikennöitsijät alueeltasi, joilla on kalustossaan minibusseja. Voit vuokrata minibussin kuskilla tai ilman. Huomoithan, että kun vuokraat minibussin ilman kuljettajaa, että kuljettajalla on vaadittava ajo-oikeus.

Jätä tarjouspyyntöön tiedot mitä tarvitset vuokrattavalta minibussilta ja välitämme sen verkostomme bussiyrittäjille, jotka jättävät tarjouksen tarjouspyyntöösi. Olipa kyseessä minibussi kaikilla herkuilla, kuten karaoketarvikkeilla tai tavanomaisilla varusteilla - se löytyy aina parhaaseen hintaan!