15.12.2022

Lentokenttätaksin ennakkotilaus, kilpailutus ja hintavertailu

Mies seisoo matkalaukun kanssa lentokentällä

Lentokenttätaksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle on mutkaton hakea Tilausajot.netin maksuttoman kilpailutuksen avulla. Ennakkoon tehty lentokenttätaksin tilaus tekee lentokentälle matkaamisesta stressittömämpää ja helpompaa. Lisäksi kilpailutuksen avulla voi säästää monien taksiyritysten käyttämän ennakkotilauslisän.

Lentokenttätaksin hinta

Lentokenttätaksin hinta vaihtelee runsaasti, sillä hintaan vaikuttaa mm. lentokentän sijainti, ajokilometrit sekä ajoneuvon koko. Lisäksi hintaan vaikuttavat matkan ajankohta ja muut tekijät. Huomaathan, että myös matkatavaroiden koko tai määrä voi vaikuttaa hintaan, jos matkatavaroita varten tarvitaankin isompi kalusto ajamaan tilausajo.

Ajantasaisen hintatiedon saa täyttämällä tarjouspyynnön lentokenttäkuljetuksesta ja lähettämällä sen. Tilausajot.netissä ei ole tilauspakkoa, eli hintatiedustelu ja hintavertailu on täysin riskitöntä.

Taksilla lentokentälle: plussat ja hyödyt

Taksilla matkustaminen lentokentälle on ennen kaikkea nopea ja vaivaton tapa saavuttaa lentokenttä. Taksi tulee hakemaan sovittuna aikana ja jättää pois kyydistä lentokentän ovien eteen. Näin ei tarvitse rullailla pitkiä matkoja matkatavaroiden kanssa, kuten parkkipaikalta tai vaikkapa juna- tai bussipysäkiltä.

Myös paluulennolta saapuessa taksiin on mukava hypätä suoraan ovien edestä ja taksinkuljettaja hoitaa matkalaukut kyytiin. Mikäli taksimatkaan haluaa hieman extraa, kannattaa tilata premium-kuljetus. Tällöin kuljettaja tulee premium-taksilla, joka on uusi tai uudehko ajoneuvo ja jossa voi olla joitiain mukavia lisävarusteluja, kuten näyttöjä tai isompi jalkatila ja virvokkeita.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Taksin hinta - Miksi tehdä hintavertailu?
Premium-kuljetus on ensiluokkainen tilausajokokemus
Vertaa tilausajotarjouksien sisältö ja välty yllätyksiltä

Lentokentät Suomessa

Suomessa on 20 lentoasemaa ympäri Suomen. Osassa näistä lentoasemista ei harjoiteta matkustajaliikennettä. Suurin ja tunnetuin lentoasema on varmasti monelle tuttu Helsinki-Vantaa.

Suomesta löytyy seuraavat lentoasemat: Helsinki-Vantaa, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kokkola-Pietarsaari, Kuopio, Maarianhamina, Oulu, Pori, Savonlinna, Tampere-Pirkkala, Turku, Vaasa,Halli, Utti, Ivalo, Kemi-Tornio, Kittilä, Kuusamo ja Rovaniemi.

Takaisin