Minne mennään?

Minne mennään?

Kerro lisää

Kerro lisää

Muut toiveet

Muut toiveet

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Kirjaudu sisään voit tehdä uusia tarjouspyyntöjä ja katsoa saatuja tarjouksia

Pkkujoulukuljetus kaikille ryhmille

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Pikkujoulut ovat usein yksi vuoden kohokohdista! Kun suunnittelet yrityksen, yhdistyksen tai vaikkapa kaveriporukan pikkujouluja, on hyvä miettiä liikkuminen paikasta toiseen. Pikkujoulukuljetus kannattaa kilpailuttaa ja vertailla pikkujoulukuljetuksien hintoja. Tämä tapahtuu helposti Tilausajot.netin ilmaisen kilpailutuksen avulla.

Usein ulkona on hyvin kylmä, joten taksi tai isommalla porukalla bussi, voi olla mukavin tapa liikkua. Kun kilpailutat pikkujoulukuljetukse, löydät kyydin parhaaseen hintaan. Parhaat pikkujoulukyydit varataan jo ennen pikkujoulukautta, joka on myös yksi liikennöitsijöiden kiireisintä aikaa. Jätä siis samantien pikkujoulukyydistä tarjouspyyntö, se vie vain hetken. Kun lähetät lomakkeen, pääset muihin suunnittelupuuhiin, mitä pikkujouluihinne liittyy!