Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Pkkujoulukuljetus kaikille ryhmille

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Pikkujoulut ovat usein yksi vuoden kohokohdista! Kun suunnittelet yrityksen, yhdistyksen tai vaikkapa kaveriporukan pikkujouluja, on hyvä miettiä liikkuminen paikasta toiseen. Firman pikkujoulukuljetus kannattaa kilpailuttaa ja vertailla pikkujoulukuljetuksien hintoja. Tämä tapahtuu helposti Tilausajot.netin ilmaisen kilpailutuksen avulla.

Usein ulkona on hyvin kylmä, joten taksi tai isommalla porukalla bussi, voi olla mukavin tapa liikkua. Kun kilpailutat pikkujoulukuljetukse, löydät kyydin parhaaseen hintaan. Parhaat pikkujoulukyydit varataan jo ennen pikkujoulukautta, joka on myös yksi liikennöitsijöiden kiireisintä aikaa. Jätä siis samantien pikkujoulukyydistä tarjouspyyntö, se vie vain hetken. Kun lähetät lomakkeen, pääset muihin suunnittelupuuhiin, mitä pikkujouluihinne liittyy!