Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Linja-auton vuokraus kuskilla tai ilman, aina parhaaseen hintaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Linja-auton vuokrauksessa on hyvä muistaa, että monesti sitä ei saa ajaa pelkällä B-ajokortilla, vaan usein se vaatii ns. bussikortin, eli D-luokan ajo-oikeuden, riippuen bussin koosta.

Tarkemmin ajo-oikeuksista voit lukea blogistamme tästä. Kun kuski löytyy, jätä tarjouspyyntö bussin vuokrauksesta Tilausajot.netiin ja kirjoita vielä teksti kenttään, että haluat vuokrata bussin ilman kuljettajaa. Tarjoukset bussivuokrasta saat tämän jälkeen suoraan sähköpostiisi, joista voit valita tarpeisiisi sopivimman.