09.05.2019

Häävieraiden kuljetus juhlapaikalle - 5 syytä ottaa bussikuljetus häävieraille

juhlatunnelmaa häissä

Hääpäivässä on paljon ennakkoon hoidettavia asioita ja juhlan suunnitteluun kannattaa panostaa. Huolellisesti ennakkoon tehdyt järjestelyt ovat suoraan pois hääpäivän stressin aiheista. Juhlaan liittyvien valintojen äärellä kannattaa pitää mielessä yhtä ohjenuoraa: hääjärjestelyt ja valinnat on syytä tehdä niin, että päivä etenee mukavasti ja mutkattomasti kaikille osallisille.

Yksi mietittävä asia on morsiusparin sekä häävieraiden siirtyminen kirkosta tai vihkipaikasta juhlapaikalle ja kuljetuksen järjestäminen: kulkevatko vieraat omalla autolla kirkosta vai otetaanko heille yhteinen järjestetty kuljetus linja-autolla. Yhä useampi pari päätyy tänä päivänä ottamaan häävieraille yhteisen bussikuljetuksen vihkipaikalta juhlapaikalle. Osa päätyy tarjoamaan hääseurueelle kuljetuksen myös vihkipaikalle tai kirkolle ja siitä edelleen kuljetuksen juhlapaikalle.

Kokosimme viisi syytä valita yhteinen kuljetus kirkolle/vihkipaikalle ja/tai kuljetus kirkolta juhlapaikalle.

HÄÄKULJETUS JUHLAPAIKALLE - TOP 5

  1. Bussikuljetus kirkolta juhlapaikalle tekee hääjuhlaan keskittymisen ja hääjuhlasta nauttimisen helpommaksi ja mutkattomammaksi sekä häävieraille että hääparille.
  2. Kun hääkuljetus on järjestetty tilausajolla, vieraiden ja hääparin ei tarvitse murehtia omaa kulkemistaan, ajoreittejä, autojen parkkeeraukseen liittyviä kysymyksiä ja he voivat keskittyä itse juhlaan.
  3. Tilausajo häävieraiden arvokkaaseen kuljetukseen luo itsessään juhlan tuntua. Se mahdollistaa tunnelman säilymisen vihkimisen jälkeen, kun vieraat eivät hajaannu kukin omiin autoihinsa juhlapaikalle siirtyäkseen.
  4. Ehdoton etu yhteisestä kuljetuksessa juhlapaikalle on myös se, että juhla pysyy alusta asti aikataulussaan ammattilaisen kuljettaessa häävieraat sovitusti ja turvallisesti ajallaan paikalle.
  5. Yhteinen kuljetus bussilla tuo mahdollisuuden hauskalle ohjelmalliselle sisällölle. Esimerkiksi morsiamen kaasot tai sulhasen bestmanit voivat kertoa parin tapaamisesta taustoja tai järjestää matkalle vaikkapa ajankuluksi yhteisen tietovisan hääparista ja nostattaa tunnelmaa ennen varsinaisen hääjuhlan alkua.

Helpoin tapa selvittää paras hinta vieraille järjestetylle kuljetukselle on täyttää Tilausajot.netin ilmainen tarjouspyyntölomake, jonka avulla löytyy niin tilataksit kuin bussit koko Suomen alueelta. Tarjouspyynnöllä et sitoudu mihinkään ja voit rauhassa valita itsellesi parhaan vaihtoehdon saaduista tarjouksista. Palvelun kautta on kuljetettu jo 1 126 000 suomalaista - näiden joukossa on paljon hääkuljetuksia!

Takaisin