11.12.2020

TYHY-päivän kuljetus tilausajolla

Tiimi kokoontuu hyvällä yhteishengellä

Usein organisaatioilla on kerran tai kaksi vuodessa ns. TYHY-päivä, eli työhyvinvointipäivä tai ns. TYKY-päivä, eli työkykyä ylläpitävä toimintapäivä.

TYHY- ja TYKY -päivien syy ja tarkoitus

TYHY- ja TYKY-päivien tarkoitus on nimensä mukaisesti ylläpitää ja edistää työhyvinvointia ja sen myötä henkilöstön työkykyä. Toiminta perustuu modernille ja tiedostavalle ajatukselle siitä, että yrityksen henkilöstön on sen tärkein ja arvokkain voimavara, josta kannattaa pitää huolta. Aiemmasta ajattelutavasta poiketen, nykypäivänä ymmärretään, että henkilöstön hyvinvointi näkyy suoraan yrityksen tuottavuudessa ja sen kautta tuloksessa. Tämän on tiedostanut yritysten ja organisaatioiden lisäksi myös työhyvinvointivaikutuksia seuraava Työterveyslaitos.

Tyypillisesti virkistyspäivä sisältää aktiviteetteja ja tekemistä, joka vie työyhteisön pois arkipäiväisestä työympäristöstä. Usein päivälle on järjestetty ohjelmaa, joka edistää yhteishenkeä ja samalla ihanteellisesti yksilön psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia. Työyhteisöissä päivät ovat parhaimmillaan odotettu yhteinen irtiotto arjesta.

Kuljetuksella sujuvuutta päivään

Kun TYHY- tai TYKY-päivän ohjelmaa suunnitellaan on fokus usein voimakkaasti aktiviteettien ja ohjelmanumeroiden sisällössä. Tämä on täysin ymmärrettävää, sillä ohjelman halutaan olevan hyödyllinen ja hauskakin osallistujilleen. Kokonaisuutta ajatellen huomioon kannattaa kuitenkin ottaa myös yksityiskohdat, jotka kohdilleen osuessaan tekevät päivästä sujuvan ja hyvin suunnitellun oloisen. Tämä vuorostaan vaikuttaa osallistujien kokemaan arvostuksen tunteeseen ja päivän jättämään tunnelmaan työyhteisössä.

Ammattimainen kuljetus ja laadukas tilausajo tekevät osan päivän tunnelmasta. Kun siirtymistä vastaa ammattilainen, voi koko ryhmä keskittyä yhdessäoloon ja rentoutua aivan eri tavalla, kuin jos siirtymät tehdään esimerkiksi reittiliikennettä hyödyntäen. Tilausajo tuo myös osaltaan päivään arvostuksen tunnetta. Ryhmälle erikseen tilattu bussikuljetus varmistaa myös aikataulujen oikein arvioimisen siirtymissä sillä reittisuunnittelu ja siirtymien aikataulutus on ammattilaisten käsissä, jotka ovat näiden osa-alueiden taitureita.

Mikäli kyseessä on iso ryhmä, voi TYKY- ja TYHY-siirtymät tehdä tilausbussilla eli tilauslinja-autolla. Pienempien TYHY- ja TYKY- ryhmien kuljetukseen soveltuu vuorostaan minibussi, pikkubussi ja tarvittaessa tilataksi. Pienemmät siirtymät voidaan toteuttaa taksimatkana ja tällöin kannattaa tehdä tilataksin ennakkotilaus.

Ripaus luksusta Premium-kuljetuksella henkilöstölle

Osa työyhteisön huomioimista on TYHY- ja TYKY-päivän sujuva kulku. Tähän liittyy yllämainittu aikataulun sujuvuus tilausbussilla tai esim. tilatulla pikkubussilla. Mikäli haluat lisätä tunnelmaan yllättävyyttä, voit tarjouspyynnössäsi pyytää erikseen Premium-bussia tai Premium-minibussia/-pikkubussia. Näissä VIP-tason busseissa ja pikkubusseissa on keskivertoa paremmat varusteet, arvokkaammat sisustukset kuten esim. laadukkaammat istuimet ja ulkonäkö on hillityn tyylikäs. Kun kytket kyytiin vielä (liikennöitsijän kanssa erikseen sovittaessa) kuohuvaa juomaa, on juhlan tunnelma taattu. Pienet yksitykskohdat luovat laadukkaan kokonaisuuden myös henkilöstötapahtumissa ja niihin kannattaa panostaa. Aloita päivän aikataulun suunnittelu tekemällä tilausajon tarjouspyyntö nyt ja kerro lomakkeella suunniteltu reitti ja henkilömäärä. Kohdassa Matkareitti ja täsmenteet voit kertoa mahdollisista kaluston tai vaikkapa juomatarjoilun erikoistoiveista. Tilausbussin ja muun kokoluokan tilausajon kilpailutus on maksutonta ja riskitöntä - et sitoudu tekemään tilausta ja voit vapaasta tarkastella hinnan lisäksi tarjonneiden liikennöitsijöiden kalustetietoja ja aiempien asiakkaiden arvioita palvelun ja kaluston tasosta! Mukana arvioinnin antaneissa Tilausajot.net -käyttäjissä on myös muita henkilöstötilaisuuden kuljetuksia palvelun kautta järjestäneitä. Ehkäpä HR-osastojen antamista liikennöitsijäarvosteluista voi poimia myös hyviä vinkkejä päivän toteutukseen ja ohjelmaan!

'

Takaisin