Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Taksimatkan kilpailutus on helppoa ja nopeaa

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Taksimatka löytyy helposti Suomen suurimmalta tilausajosivustolla, jossa tavoitat bussiyrittäjien lisäksi taksiyrittäjät. Kalustoa löytyy aina tavallisesta taksista tilataksiin ja aina isoihin busseihin. Kun haluat hoitaa taksin ennakkoon, jätä tarjouspyyntö taksimatkasta ilmaiseksi ja saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tarjouspyyntöön tulee jättää vähintään vuorokausi vastausaikaa liikennöitsijöille. Mikäli kaipaat taksikyytiä vuorokauden sisällä, voit toki jättää tarjouspyynnön ja hyväksyä heti saadun tarjouksen tai voit myös ottaa suoraan yhteyttä sopivaan taksi- tai bussiyrittäjään. Katso lista palveluamme käyttävistä yrityksistä ja ota yhteyttä painamalla yrityksen nimeä.