22.03.2021

Tilausajot.net kilpailuttaa Turun bussi- ja taksikuljetukset

Kesämaisema Turun Aurajoelta

Tilausajot.net kilpailuttaa maksutta bussi- ja taksikuljetukset Turussa. Palveluun kannattaa ehdottomasti tutustua, kun tarvitset Turun seudun tilausajoja pikkubusseilla, minibusseilla tai isoilla tilausajobusseilla. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka voit näppärästi kilpailuttaa alueen etukäteen tilattavat tilausajot ja säästää näin kuluissa. Samalla vähennät tilausajon järjestelyyn liittyvää stressiä ja turhaa soittelua useisiin eri tilausajoja tarjoaviin yhtiöihin, sillä helppokäyttöinen sivusto hoitaa kilpailuttamisen puolestasi - ja mikä parasta: palvelun käyttö on maksutonta!

Miten tilausajojen kilpailuttaminen toimii Turussa?

Halutessasi kilpailuttaa Turun seudun tilausajot surffaile ensimmäiseksi Tilausajot.net-sivustolle ja jätä maksuton tarjouspyyntö. Löydät tätä varten sivustolta valmiin tarjouspyyntölomakkeen, minkä ansiosta tarjouspyynnön jättäminen on todella helppoa ja nopeaa. Saat palvelussa määritellyn määräajan sisällä alueella toimivilta tilausajoliikennöitsijöiltä tilausajotarjoukset, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Tarjouspyyntöä tehdessäsi et sitoudu mihinkään eli sinun ei ole pakollista valita tässä vaiheessa yhtäkään tarjouksista, jos sinusta tuntuu, ettet sittenkään löytänyt tilanteeseen sopivaa tilausajoa tarjousten joukosta. Tarjouspyynnön jättäminen on siis asiakkaalle täysin riskitöntä ja auttaa häntä säästämään niin aikaa kuin rahaakin!

Tarjouspyyntölomakkeessa sinulta kysytään ajon lähtöpäivää ja -aikaa, lähtöpaikkaa ja lähtöpaikan tarkennetta. Sinua pyydetään täyttämään myös matkakohde, matkareitti sekä siihen liittyvät täsmennykset. Jos kyseessä on yhdensuuntainen kuljetus, muista rastittaa tämä kohta tarjouspyyntölomakkeessa. Jos taas kyseessä on meno-paluu, täytä myös paluukuljetukseen liittyvät tiedot: paluun päivämäärä ja kellonaika, paluupaikka ja paluupaikan tarkenne. Voit ilmoittaa päivämäärän ja kellonajan, johon mennessä haluat vastaanottaa tarjouspyyntöäsi koskevat tarjoukset. Tämä on erityisen tärkeä tieto, jos sinun tulee lyödä matkasuunnitelmat lukkoon tiettyyn päivämäärään mennessä!

Muista lisätä tarjouspyyntöön myös kuljetuksen arvioitu henkilömäärä ja toivomasi ajoneuvon varusteet, kuten turvavyöt kaikissa auton istuimissa tai WC. Toivomustesi mukaisesti sinulle tarjotaan käyttöösi ryhmäsi kokoa ja tarpeita vastaava pikkubussi, minibussi tai tilausbussi. Halutessasi voit pyytää samalla myös erikoistarjouksen matkan ruokailusta tai majoituksesta. Sivusto tekee yhteistyötä Sokos Hotelsin ja Radisson Blun kanssa, joten myös majoituksesta ja ruokailusta on saatavilla hyviä tarjouksia sivuston kautta.

Tarjouspyyntölomakkeen lopussa sinua pyydetään täyttämään yhteystietosi ja rekisteröitymään sivustolle. Rekisteröityminen kannattaa, sillä jos haluat kilpailuttaa Turun seudun tilausajoja myöhemminkin, ovat perustietosi jo valmiina järjestelmässä ja tilausajojen kilpailuttaminen käy entistäkin nopeammin ja helpommin!

Kuinka järjestän onnistuneen tilausajobussimatkan ryhmälle Turussa?

Kun tavoitteenasi on löytää mahdollisimman edullinen ja laadukas tilausajobussi ryhmälle Turussa, kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa tilausajot Tilausajot.net-sivuston kautta! Muista pyytää tilausajotarjous ajoissa ennen suunniteltua lähtöaikaa. Bussiyrityksissä eletään erityisen kiireistä aikaa marras-joulukuun vaihteessa, joten jos tilausajo on suunniteltu tähän vuodenaikaan, kannattaa olla erityisen ajoissa liikkeellä. Etukäteen kannattaa miettiä myös tarvitseeko ryhmäsi autoa myös perillä kohteessa vai riittääkö pelkkä kuljetus paikan päälle ja takaisin. Jos ryhmäsi koko ylittää 50 henkilöä, joudutaan kuljetukset yleensä suorittamaan kahdella eri bussilla.

Pohtiessasi ryhmän tilausajon aikataulutusta kannattaa huomioida, että bussilla matka voi taittua hitaammin kuin henkilöautolla, sillä jopa moottoritiellä bussi saa ajaa enintään 100 km/h -nopeudella. Hieman pidemmillä matkoilla on erityisen mukavaa, jos bussista löytyy WC ja muita matkantekoa helpottavia lisävarusteita. Erityisen tärkeää tämä on, jos mukana on lapsia. Kannattaa kuitenkin huomioida, että WC löytyy vain harvoin autoista, joissa on alle 25 matkustajapaikkaa. Jos ryhmän on tarkoitus yöpyä kohteessa, tulee huolehtia myös kuljettajan majoituksesta. Bussiyritys voi kuitenkin halutessasi huolehtia kuljettajan majoituksesta.

Kun varaat tilausajon ryhmälle, vastuullinen tilaajaa varmistaa, että tarjouksen tehnyt bussiyritys ottaa kuljetustehtävässä huomioon kuljettajan ajo- ja lepoajat, jotka on määritelty laissa. Lisäksi sinun on hyvä varmistaa, että valitsemasi kuljetusyritys hoitaa myös muut lakisääteiset velvoitteensa tilausajon aikana.

Miksi kannattaa käyttää Tilausajo.net-palvelua?

Tilausajot.net-palvelua kannattaa käyttää Turun alueen tilausajojen kilpailuttamisessa rahan ja ajan säästämiseksi. Palvelun käyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa ja voit sen ansiosta unohtaa soittelun useisiin kuljetusalan yrityksiin. Sivusto on alansa asiantuntija, joka on koonnut yhteen vaikuttavan tilausajoja tarjoavan yritysverkoston. Verkostoon kuuluu niin bussi- kuin taksialankin yrityksiä. Kaikkiaan verkostoon kuuluu yli 200 ammattimaista toimijaa, joten saavutat jo yhdellä hakemuksella useita potentiaalisia yrityksiä toteuttamaan haluamasi tilausajon. Tilausajojen kilpailuttaminen ei myöskään sido sinua mihinkään, vaan voit vielä perua tarjousten hyväksyminen siinä vaiheessa, kun olet saanut tarjoukset toivomaasi määräaikaan mennessä. Sinulla on myös mahdollisuus antaa toteutuneesta kuljetuksesta palautetta!

Millaiseen käyttöön Tilausajot.net soveltuu parhaiten?

Sivustolla on jo yli 54 000 käyttäjää, joiden joukossa on niin urheiluseuroja, yrityksiä, yhdistyksiä kuin yksityishenkilöitäkin. Esimerkiksi Pro Agria, Digia, Parasta Lapsille Ry, Oulun yliopisto ja Lähitapiola luottavat sivuston palveluihin. Esimerkiksi Parasta Lapsille Ry järjestää lapsiperheille, lapsille ja nuorille kerho-, viikonloppu- ja leiritoimintaa, joihin tarvitaan usein ammattitaitoista kuljetuspalvelua. Ei olekaan ihme, että Parasta Lapsille ry suosii Tilausajot.net-palvelua, josta myös lasten käyttöön soveltuvia tilausajoja on helppo löytää Turun seudulla. Koska kyseessä on valtakunnallisesti toimiva lastensuojelujärjestö, on erityisen tärkeää, että palvelut saadaan hankittua kilpailukykyiseen hintaan ja myös tätä tavoitetta silmällä pitäen Tilausajot.net on oivallinen yhteistyökumppani!

Tilausajojen kilpailuttaminen on erityisen tärkeää hieman suurempien ryhmien kohdalla, sillä tällöin säästöä syntyy yleensä erityisen paljon, jos tilausajojen kilpailuttaminen tehdään ammattitaidolla. Esimerkiksi Turun seudun urheiluseurat järjestävät usein peli- tai harjoittelumatkoja, joissa on hyvä käyttää ammattitaitoista tilausajoja tarjoavaa kuljetusyritystä. Tämä vähentää matkajärjestelyihin liittyvää stressiä ja niihin kuluvaa aikaa. Toisaalta urheiluseuroissa on usein rahat tiukilla, joten tilausajon kilpailuttaminen on erityisen tärkeää. Näin voidaan varmistaa, että tilausajo hoidetaan parhaaseen mahdolliseen hintaan - ammattitaidolla!

Monet yhdistykset haluavat järjestää Turun seudulla erilaisia virkistäytymistilaisuuksia, joissa tarvitaan jälleen ammattitaitoista, kilpailutettua tilausajoa. Turun seutu tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa hyvin monenlaisille ryhmille lapsista ikäihmisiin. Lapsiryhmien suosiossa on erityisesti Naantalissa sijaitseva Muumimaailma, joka hurmaa myös aikuisen kävijän. Muumimaailma tarjoaa jopa mahdollisuuksia erilaisten yritystapahtumien viettämiseen, mikä onkin yksi oivallinen tilaisuus tarjota yrityksen työntekijöille jotakin ainutlaatuista! Juuri tällaisten tapahtumien järjestämisessä Tilausajot.net-sivusto on korvaamaton kumppani kuljetusten osalta! Ammattimaisesti hoidettu tilausajo auttaa varmistamaan stressittömät tilaisuudet ja sujuvat siirtymiset paikasta toiseen.

Tilausajot.net-sivustolta löytyy hyvin monenlaista kalustoa, kuten pikkubusseja, minibusseja ja tilausajobusseja, joten tilausajot ja niissä käytettävä kalusto on helppo räätälöidä kunkin ryhmän tarpeiden mukaan. Voit jo tarjouspyyntöä tehdessäsi määritellä, millaiselle ryhmälle tarvitse tilausajoa ja millaisia varustetoiveita kalustoon liittyy.

Voinko tilata tilausajon lemmikkieläimen kanssa?

Toisinaan myös lemmikkieläin saattaa tarvita tilausajoa. Esimerkiksi opaskoiria kuljetetaan Turun alueella yllättävän usein tilausajolla ja Tilausajot.net-sivuston kautta onkin mahdollista kilpailuttaa myös lemmikkieläinten kuljettamiseen tarvittavia tilausajoja. Opaskoirien lisäksi tilausajoissa on kyyditty muitakin koiria, kissoja ja jyrsijöitä ja tämä onkin helppo ja turvallinen tapa kuljettaa lemmikki kohteesta toiseen turvallisissa olosuhteissa. On kuitenkin hyvä muistaa, että myös lemmikkieläimet saattavat kärsiä matkapahoinvoinnin oireista. Jos tiedät, että oma lemmikkisi kuuluu tähän ryhmään, on tästä hyvä ilmoittaa tilausajon tarjoavalle liikennöitsijälle jo etukäteen. Näin liikennöitsijä voi ryhtyä tarvittaviin varotoimenpiteisiin.

Jotta lemmikkieläimen kuljettaminen olisi mahdollisimman turvallista, tulee sillä olla kuljetuksen aikana oma asianmukainen kuljetusboksi. Omistajan on kyettävä pitämään lemmikki hallinnassaan koko matkan ajan, siten ettei se pääse häiritsemään kuljettajaa ajon aikana. Usein lemmikin kuljetus kannattaa mahdollisuuksien mukaan ajoittaa hetkeen, jolloin eläin on mahdollisimman väsynyt. Näin ennakoimalla matka sujuu yleensä tavallista rauhallisemmin. Jos kuljetettavana on koira, kannattaa se käyttää kunnon lenkillä juuri ennen matkaan lähtöä. Jos matka on pitkä, kannattaa matkan aikana pitää taukoja, jotta koira pääsee hetkeksi jaloittelemaan ja käymään tarpeillaan.

Kuinka Tilausajot.net-palvelu syntyi?

Tilausajot.net-palvelun toiminta käynnistyi 2009, jolloin palvelua suunniteltiin ja se toteutettiin teknisesti. Palvelun pyörittämistä varten perustettiin Kotkassa Aittakoodi-niminen yritys vuonna 2011. Toiminnan alusta lähtien sen tavoitteena on ollut tarjota mahdollisimman helppo tapa löytää eri paikkakunnilla toimivien tilausajojen bussiyritykset ja kilpailuttaa kuljetukset. Samalla tavoitteena oli auttaa tilausajoja järjestäviä yrityksiä käyttämään tilausajokalustoaan mahdollisimman tehokkaasti, joka onkin toteutunut hienosti Tilausajot.net -palvelun kasvaessa.

Vuosien kuluessa sivustosta on muodostunut palveleva tilausajokanava. Alussa sen toiminta oli pienimuotoista, mutta kehittyi lopulta arvostetuksi palveluntuottajaksi, jota niin alan liikennöitsijät kuin asiakkaatkin arvostavat. Turku on yksi aktiivisimmista palvelun käyttöalueista Helsingin ja Tampereen ohella. Tällä hetkellä palvelu on maamme ainoa maksuton tilausajojen kilpailutuspalvelu, joka tarjoaa kyytejä niin takseilla kuin erilaisilla busseillakin ja joka kattaa koko maan. Palvelua on käytetty jo 1,4 miljoonan asiakkaan kuljettamiseen ja tilausajojen tilaaja-asiakkaita palvelussa on jo 55 000. Tarjouspyyntöjä palvelun kautta on jätetty reilut 86 000 kappaletta. Kasvu on siis ollut huimaa!

Kokeile Tilausajot.net-palvelu riskittä Turussa

Jos tarvitset tilausajopalvelua Turun alueella, kannattaa nyt kokeilla Tilausajo.net-palvelua riskittä. Tarjouspyynnön jättäminen ei maksa sinulle mitään ja se on sitoumuksetonta. Lisäksi tarjouspyynnön jättäminen on helppoa eikä se vie paljoa aikaa. Itse asiassa palvelun käyttäminen säästää aikaasi, sillä voit saada yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia, joista pääset valitsemaan parhaan tarjouksen päältä. Koska tarjouspyynnön jättäminen on sitoumuksetonta, voit myös vielä tässä vaiheessa halutessasi hylätä kaikki saamasi tilausajotarjoukset. Emme kuitenkaan usko, että näin tapahtuu, sillä sivuston kautta saadut tarjoukset ovat tiukasti kilpailutettuja ja niissä on otettu huomioon tarjouspyynnössäsi mainitsemasi erityistoiveet. Voit esimerkiksi toivoa, että kuljetuskalustosta löytyy WC. Muistathan jättää toteutuneen tilausajon jälkeen palautetta matkan kulusta! Tämä auttaa varmistamaan, että Tilausajot.net-sivuston kautta löytyvät matkat ovat jatkossakin laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä!

Tilausajoon liittyvän tarjouspyynnön täyttäminen kannattaa tehdä mahdollisimman ajoissa - jo hyvissä ajoin ennen suunniteltua matkaa. Näin varmistat, että saat mahdollisimman hyviä ja mahdollisimman tarkoin räätälöityjä tilausajoja juuri silloin kun sinä tarvitset. Täytä tarjouspyyntö huolellisesti ja jää odottamaan tarjouksia, jotka saat tarjouspyynnössä määrittelemääsi määräaikaan mennessä. Jokainen tarjouksen jättänyt palveluun rekisteröitynyt liikennöitsijä esittelee tarjouksessaan tarjoamansa palvelun sekä sen hinnan.

Kun saat uuden tarjouksen, saat siitä välittömästi tiedon sähköpostitse. Tutki kaikki saamasi tarjoukset tarkkaan ja valitse niiden joukosta tarjousta paras mahdollinen vaihtoehto. Kirjaudu Tilausajot.net-järjestelmään ja hyväksy kyseinen tarjous. Tämän jälkeen valitsemasi liikennöitsijä ottaa yhteyttä ja pääsette sopimaan yhdessä tilausajoon liittyvistä yksityiskohdista ja tilausajon maksusta. Koska saat tarjouksia yhden hakemuksen täyttämällä useilta eri palveluntarjoajilta, pääset valitsemaan helmet päältä. Näin tarjouspyynnön jättäminen säästää aikaasi, vaivaasi ja ennen kaikkea rahojasi! Säästyneet rahat voi budjetoida vaikkapa johonkin kivaan tekemiseen paikan päällä. Näin tilausmatkasta tulee entistäkin antoisampi!

Tilausajot.net - räätälöityjä tilausajoja Turussa

Tilausajot.net-sivusto on helppo tapa löytää räätälöityjä tilausajoja Turussa ja sen lähialueilla kilpailukykyiseen hintaan. Näppärän palvelun avulla sinulle tarjotaan vain toiveidesi mukaisia kuljetuspalveluja haluamanasi ajankohtana. Jotta matkan järjestäminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja sisältäisi mahdollisimman vähän yllätysmomentteja, kannattaa tarjouspyyntöä jätettäessä ilmoittaa ajankohta, jolloin viimeistään haluat vastaanottaa tilausajoihin liittyvät tarjoukset.

Voit valita toivomasi lähtöpäivän, -ajan ja -paikan. Sama koskee toivomaasi paluumatkaa. Voit myös esittää toiveita ajoneuvon varusteiden suhteen. Voit toivoa esimerkiksi, että ajoneuvon kaikissa istuimissa on turvavyöt tai että autosta löytyy WC ja WiFi-yhteys. Jos matka on pitkä ja sitä taitetaan kesäisessä säässä, voi ajoneuvon matkustamon kylmäilmastointi olla tarpeen tai jos mukana on erityisen paljon matkatavaroita, kannattaa varmistaa etukäteen, että ajoneuvon tavaratilat ovat riittävät suuret matkatavaroiden määrään nähden.

Ajoneuvoon on mahdollista toivoa myös sellaisia lisävarusteita kuin jääkaappi, mikrofoni, DVD-soitin sekä näytöt ja pöytäryhmä. Myös ajoneuvon ikään on mahdollista vaikuttaa valitsemalla enintään 5 tai enintään 10 vuotta vanhan ajoneuvon. Vanhan iskulauseen mukaan asiakas on kuningas ja tämä pitää erityisen hyvin paikkaansa Tilausajot.net-sivuston palveluiden kohdalla!

Saadaksesi mahdollisimman hyvin toiveitasi vastaavat tilausajot Turun seudulla kannattaa tarjouspyynnön kanssa kuitenkin olla ajoissa liikkeellä. Koska palvelu on erityisen suosittu, etsivät monet muutkin sen kautta kilpailutettuja ja laadukkaita kuljetuspalveluita. Etenkin marras-joulukuut ovat tyypillisesti kuljetusliikkeissä kiireistä aikaa eli jos ajatuksena on järjestää vaikkapa pikkujoulumatka työporukalle, kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Tämä auttaa varmistamaan stressittömän matkan mahdollisimman edulliseen hintaan!

Nyt kannattaakin täyttää Tilausajot.net-sivuston tarjouspyyntölomake ja varmistaa vaikkapa ensi kesän mukavat ja ammattitaidolla hoidetut tilausajot jo ennakkoon! Tarjouspyynnön voi jättää maksutta ja sitoumuksetta! Kotimaan matkailu on todennäköisesti erityisen suosittua myös ensi kesänä ja Turku lähialueineen tarjoaa tähän oivalliset puitteet. Lähde tutustumaan vaikkapa Suomen upeaan saaristoon tai vie lapset unelmien reissulle iki-ihanaan Muumimaailmaan, jossa aikuinenkin tuntuu ihan nuortuvansa Muumimaailman asukkaiden iloisessa seurassa!

Takaisin