16.09.2021

Miksi tilausajon kanssa kannattaa olla ajoissa liikenteessä

 Silmälasipäinen nainen katsoo ylös ja miettii

Bussikuljetusta miettiessä kaikkein fiksuin peliliike on olla ajoissa liikenteessä tarjouspyynnön kanssa. Näin voi säästää isonkin summan rahaa ja itse tilausajon kilpailutus ja tilauskin onnistuu huomattavasti helpommin.

Tilausajot.netissä haetaan tuhansia erilaisia bussikyytejä vuosittain ja useat tilausajon tarjouspyynnöt ovat tehty hyvissä ajoin ennakkoon, ennen lähtöpäivää. Esimerkiksi monen tarjouspyynnön tekijän työ koostuu monesti muista asioista, kuin pelkästään tilausajon hoitamisesta, joten kun tarjouspyyntö on saatu Tilausajot.netiin sisään, voi keskittyä ihan muihin asioihin.

Toisinaan taas tilausajon tarve voi yllättää myös hyvinkin kiireellisellä aikataululla. Silloinkin kannattaa tehdä tarjouspyyntö Tilausajot.netiin, sillä silloin ei tarvitse soitella ja lähettää useita eri sähköposteja, vaan tarjouspyynnön vastaanottaa useat eri taksi- ja bussiyritykset ympäri Suomen.

Mitkä sitten ovat niitä syitä, miksi tilausajon kanssa kannattaa olla ajoissa? Syitä löytyy monia, mutta halusimme listata kolme kovaa syytä alle.

Miksi tilausajon tilausta ei kannata jättää viime tinkaan?

1. Säästät rahaa

Liikennöitsijöiden hintoihin vaikuttaa moni asia. Yksi on muun muassa ruuhkasesongit sekä varauskalenterin tilanne. Kovan kysynnän aikaan myös hinnat voivat nousta. Kun olet aikaisemmin varaamassa tilausajoa, voit saada sen halvemmalla.

2. Saat enemmän tarjouksia

Kun olet ajoissa ja jätät liikennöitsijöille reilusti vastausaikaa, saat todennäköisesti myös reilusti enemmän tarjouksia! Kun tarjouksia tulee enemmän, voit tehdä kattavaa hinta- ja laatuvertailua sekä tutustua rauhassa liikennöitsijöiden saamiin arvosteluihin.

3. Vältät stressin ja kiireen

Kun on reilusti aikaa, välttää kiireen, stressin sekä kiireen aiheuttamat virheet. Kun ajo on suunniteltu hyvissä ajoin, voi keskittyä rauhassa muihin hommiin. Tiesitkö, että voit Tilausajot.netissä muokata avoimena olevaa tarjouspyyntöäsi ja muutoksesta lähtee ilmoitus kaikille jo tarjouksen tehneille. Näin pystyt helposti viestimään tarjouksen tehneille, jos vaikka merkkasit lähtöpäivän kellonajan vahingossa väärin.

Mitä jos tilausajolle tuleekin äkillinen tarve?

Ei huolta! Tilausajot.net hoitaa tarjouspyynnön nopeasti verkoston liikennöitsijöille. Parhaassa tapauksessa ensimmäisen tarjouksen voi saada jo muutamissa minuuteissa palveluun ja valinnan voi tehdä vaikka heti.

Takaisin