02.12.2019

Jääkiekkokausi käy kuumana

jääkiekkoluistimet jäällä

Talven tehdessä tuloaan, myös talvilajeissa päästään kunnolla vauhtiin. Näistä isoimpana on tietenkin jääkiekko, jota Suomessa harrastaa noin 200 000 aikuista ja lasta. Turnausten, leirien ja pelien määrä kasvaa koko ajan ympäri Suomen ja mikä sen helpompaa, kuin ottaa alle tilausbussi ja matkustaa porukassa turvallisesti pelipaikoille!

Säästä pelimatkojen kustannuksissa, älä tingi turvallisuudesta

Jääkiekko on tiettävästi kallis harrastus, jonka kustannukset koostuvat monista eri asioista, kuten lisensseistä, varusteista ja muista maksuista. Pelimatkojen kustannuksissa voi säästää helposti ja tehokkaasti, kun kilpailuttaa tilausajon Tilausajot.netin kautta. Palvelua käyttää yli 200 liikennöitsijää ympäri Suomen ja mukana on myös varmasti sellaisia yrityksiä, joilta ei edes huomaisi kysyä tarjousta. Hintojen vertailu palvelussa on erittäin helppoa ja näin säästyy myös aikaa!

Tilausajot.netin kautta on kuljetettu satoja jääkiekkojoukkueita leireille, turnauksiin ja peleihin. Erityisesti ison bussin kanssa kulkeminen on helppoa, sillä bussin alaosan isoissa säilytystiloissa kulkevat koko joukkueen jääkiekkovarusteet helposti. Tilausajo on helppoutensa lisäksi myös turvallinen tapa liikkua. Kirjoitimme aikaisemmin tilausajojen turvallisuudesta ja voit lukea lisää aiheesta tästä.

Liigan peleihin kätevästi bussilla

Myös Liigan peleihin pääsee kätevästi tilausajolla, jolloin ei tarvitse itse ajaa ruuhkassa tai saati etsiä parkkipaikkaa ahtailla parkkipaikoilla. Olipa kyseessä HIFKin peli Helsingissä tai Kärppien peli Oulussa, niin Tilausajot.netistä löytyy liikennöitsijät ympäri Suomen, jotka hoitavat porukkasi kisakatsomoon! Katso siis Liigan otteluohjelma, osta liput ja jätä tilausajon tarjouspyyntö Tilausajot.netiin.

Kesän kiekkokoulut ja jääkiekkoleirit

Vaikka eletään loppuvuotta, kannattaa katse myös olla hieman jo ensi vuodessa. Nimittäin kannattaa olla hyvissä ajoin ilmoittautumassa kesän jääkiekkoleireille ja kiekkokouluihin, jotka täyttyvät nopeasti. Muutamana mielenkiintoisena kesän leirinä mainittakoon Teemu Selänne -leiri Vuokatissa, Leo Komarovin kiekkokoulu Pajulahdella ja tietysti Finnhockey School Vierumäellä. Kaikkiin näihin ilmoittautuminen/hakuaika on jo avoinna.

Tarvitsetko kesän leireille bussia? Tarjouspyynnön kesän busseista voi jättää jo nyt järjestelmään ja näin varata parhaat kyydit ennakkoon!

Takaisin