06.04.2023

Minibussin vuokraus ja tilausbussien hinnat Helsingissä

tilausajobussi ajaa liikenteessä henkilöauton vieressä pimeän aikaan

Minibussin vuokraus Helsingissä herättää paljon kysymyksiä ja hintatiedusteluja Tilausajot.netissä. Minibusseja löytyy eri kokoluokissa sekä erilaisilla varusteluilla. Minibussi voi siis olla tavallinen ajoneuvo, ilman erikoisuuksia tai premium-kuljetus, jossa jokainen tilausajon yksityiskohta on hiottu parhaimmilleen.

Tilausajot.netissä käyttäjien suosituin lähtöpaikkakunta sekä määränpää on Helsinki. Helsingissä on paljon suosittuja tilausajokohteita, kuten Linnanmäki, Olympiastadion, Länsiterminaali ja Korkeasaari. Lisäksi Helsingissä on paljon juhlapaikkoja, joihin haetaan häävieraille hääkuljetuksia ympäri vuoden. Suosituimpia tilausajojen lähtöpaikkoja Helsingissä ovat muun muassa Kiasman pysäkki (Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki), Eduskuntatalo (Mannerheimintie 30, 00100 Helsinki) ja Tuomiokirkko (Unioninkatu 29, 00170 Helsinki).

Helsinki-Vantaan lentokenttäkuljetukset

Helsingistä sekä sen lähikunnista ajetaan tietenkin paljon tilausajokuljetuksia Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lisäksi lentoasema on myös suosittu lähtöpaikka, sillä monet haluavat helpon keinon hoitaa siirtyminen pois lentokentältä. Tilausajot.netissä lentokenttäkuljetukset ovat hyvin suosittuja ja monet viiden tähden liikennöitsijät ajavatkin näitä tilausajoja viikoittain.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Mikä on Viiden tähden liikennöitsijä?

Meille Tilausajot.netissä asiakaspalvelu on aina ollut yksi tärkeimpiä asioita. Haluamme palvella Tilausajot.netin käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla ja sen lisäksi haluamme, että käyttäjät saavat parhainta palvelua myös verkostomme liikennöitsijöiltä. Tilausajot.netissä kunkin tilausajon jälkeen käyttäjä pääsee antamaan arvion ja tähtiä, miten ko. tilausajo sujui. Palkitsemme erinomaisesta palautteesta saaneet liikennöitsijät Viiden tähden liikennöitsijä -statuksella.

Helsingin tilausbussien hintoja

Helsingin tilausbusseissa on paljon erikokoisia minibusseja. Lisäksi hinta voi vaihdella eri toimijoiden välillä. Päätimme kokoa Tilausajot.netissä haettuja tilausajoja, joissa kyseessä ollut minibussin vuokraus Helsingissä kuljettajalla*.

Helsingin minibussien kokoja ja hintoja vuonna 2022:

  • 10 hengen tilausajoja haettiin yhteensä 123 kappaletta. Näihin tarjouspyyntöihin jätettiin yhteensä 468 tarjousta. Hintahaitari vaihteli 90 eurosta 6000 euroon. Keskihinta oli n. 700 euroa.
  • 15 hengen tilausajoja haettiin 172 kappaletta. Näihin tarjouspyyntöihin jätettiin yhteensä 743 tarjousta. Hintahaitari vaihteli 110 eurosta 6250 euroon. Keskihinta oli n. 750 euroa
  • 20 hengen tilausajoja haettiin 268 kappaletta. Näihin tarjouspyyntöihin jätettiin yhteensä 1205 tarjousta. Hintahaitari vaihteli 130 eurosta 6600 euroon. Keskihinta oli n. 900 euroa

*Tiedot haettu Tilausajot.netistä 03/2023. Tilausajohinnat otettu hakemalla edestakaisen tilausajotarjouspyyntöön jätettyjen tarjouksien hintoja vuodelta 2022, joissa lähtöpaikkakuntana Helsinki. Tarjouspyynnöt ovat saattaneet sisältää isompia kokonaisuuksia tai matkan kesto on voinut olla useita päiviä. Esitetyt hinnat eivät edusta Tilausajot.net -palvelussa toimivien liikennöitsijöiden hinnastoja eivätkä ole hintalupauksia.

Takaisin