Minne mennään?

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Sokos Hotels Radisson Blu

Täytättehän alla oleviin yhteystietoihin myös puhelinnumeronne, jotta S-Ryhmä voi olla Teihin yhteydessä tarjouksen mahdollisissa lisätietotarpeissa.

Suostumuksellani Tilausajot.net -palvelu saa välittää S-Ryhmälle henkilö- ja yhteystietoni, tilausajon tiedot sekä antamani lisäselvityksen majoitus- ja/tai ruokailutarpeesta. Välitettyjä tietoja (henkilö- ja yhteystiedot sekä tilausajon tiedot) ei käytetä muuhun kuin yllä olevan matkan palvelutarjouksen tekemiseen eikä niitä luovuteta edelleen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausliikenne ja tilausajot - Maksuton kilpailutus antaa parhaan hinnan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausliikenne kaiken kokoisille ryhmille onnistuu luotettavasti Tilausajot.netin liikennöitsijöiden toimesta. Palvelustamme löytyvät kotimaiset tilausliikennettä harjoittavat yritykset, joilta löytyy kaikenlaista kalustoa, kuten taksit, tilataksit, minibussit, pikkubussit, sekä suuremmat bussit ja linja-autot.

Tilausajot.netin kautta tehtävän tilausliikenteen kilpailutuksen avulla voit vertailla eri toimijoiden tarjouksia ja tilausajojen hintoja. Vertailun avulla voit löytää helposti tarpeisiisi sopivimman yrityksen hoitamaan tilausajosi. Voit tutustua lisää yrityksiin heidän yritysesittelysivulla sekä lukea asiakasarvioita, miten aiemmat tilausajot ovat sujuneet.

Kun vasta suunnittelet tilausajoa, on tilausliikenne Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun aina loistava idea. Lue esimerkiksi meidän vinkit Tilausajosta Helsinkiin. Kun tiedät tilausajotarpeesi, jätä ilmainen tilausajon tarjouspyyntö ja jää odottamaan tarjouksia.