Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Vantaan tilausajojen hinnat

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Jos suunnittelet ryhmämatkaa, olipa kyseessä sitten koulumatka, yritystapahtuma tai perhejuhlia, kuljetus on tärkeä huomioitava asia. Tilausbussin valitseminen takaa saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen kaikille osallistujille, sillä se tarjoaa useita etuja aikataulujen joustavuudesta vaivattomaan logistiikkaan.

Tilausajot.net-palvelun kattava liikennöitisjäverkosto Vantaalla tarjoaa monipuolisen valikoiman erikokoisia pikkubusseja, takseja ja isoja turistibusseja. Parhaan hinnan saat tekemällä tarjouspyynnön oheisella tarjouspyyntölomakkeella. Saat Vantaalla toimivilta linja-autoyrityksiltämme parhaan hinnan tilausajollesi. Tarjouspyyntöprosessi on täysin kuluton ja riskitön, maksat vain valitsemasi tarjouksen mukaisen hinnan tilausajostasi.

Tilausajot.netillä on Vantaalla paljon tyytyväisiä käyttäjiä. Voi tutustua tyytyväisten asiakkaidemme palautteisiin.

Esimerkkinä keskimääräinen tilausajon hinta Vantaalta *

  • Tilausajon hinta Vantaa - Helsinki 4,5 - 25 € / hlö
  • Tilausajon hinta Vantaa - Tampere 8 - 29 € /hlö

* Kaikki keskimääräiset esimerkkihinnat perustuvat aiempien tilausten keskiarvolukuihin tilausajoille, jotka ovat kuljetuksia max. 50 hengen ryhmille. Huomioithan, että tilausajon suhteelliseen henkilöhintaan vaikuttaa aina henkilömäärä, tilausajon ajankohta (arki/pyhäpäivä/vuorokauden aika ja sesonkivaihe), tilausajon reitti ja yleinen kustannustaso. Hinnat ovat siis esimerkinomaisia eivätkä käytettävissä lupauksena hintatasosta. Paras tapa selvittää tilausajon hinta on tehdä maksuton ja riskitön tarjouspyyntö Tilausajot.netissä ja saada lista tarjouksista 150 liikennöitsijän verkostoltamme.