Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tilausajo Pori - Koe monipuoliset tapahtumat ja Yyterin dyynit

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tilausajo Porin kesäisiin maisemiin on kotimaan matkailua parhaimmillaan. Porin upeita saaristomaisemia kannattaa lähteä ihastelemaan kauempaakin ja mikä olisikaan parempaa, kuin kokea Pori oman porukan kesken. Pienemmät ryhmät kulkevat Poriin mukavasti minibussilla tai tilataksilla ja isommat seurueet pääsevät perille Länsi-Suomeen kätevästi isolla bussilla ja linja-autolla. Räätälöi itse matka tai anna ammattilaisen auttaa.

Porin Kirjurinluoto on tapahtumapaikkojen aatelia, jossa vuosittain järjestetään suositut festivaalit Pori Jazz sekä Porispere. Näihin suuriin tapahtumiin kulku omalla tilausajolla on helppoa ja vaivatonta! Lisäksi Kirjurinluodolla voi rentoutua upean luonnon äärellä kävellen tai harrastaa aktiviteetteja, kuten sup-lautailua Kirjurinluodon uimarannalla.

Porista löytyvät myös upeat Yyterin dyynit, jotka tarjoavat koko perheelle sopivaa ajanvietettä. Nauti upeasta rannasta ja saaristopoluista tai lähde seikkailemaan kiipeilypuistoon. Tiesitkö, että Porin Yyteri on Suomen ensimmäinen matkailukohde, jolle on myönnetty Green Key -sertifikaatti.

Tutustu lisää Porin kaupungin matkailusivuilta ja ota vinkit talteen täydellistä Porin matkaa varten!