05.05.2023

Tilausajot toukokuussa: nopeat syövät hitaat!

tilausajobussi ajaa pimeän aikaan

Toukokuu tuo lämpimien kevätpäivien lisäksi erittäin kiireisen sesongin tilausajoissa. Viime vuonna (2022) kevään sesonki kasvoi ennätysmäisen suureksi ja liikennöitsijöiden ajokalenterit täyttyivät erityisen nopeasti. Tilausajojen tarjouksilta tuttu lause “Voimassa välimyyntivarausehdoin” tuli entistä isompaan rooliin, sillä käytännössä nopeat söivät hitaat.

Välimyyntivarausehto tarkoittaa sitä, että liikennöitsijä voi tehdä tarjouksia samalle ajankohdalle kaikille asiakkaille ja nopein tilauksen tehnyt, saa kyseisen tarjouksen. Muiden kohdalla tarjous raukeaa. Jos Tilausajot.netissä liikennöitsijä ehtii myydä kapasiteettinsa, voi asiakaspalvelusta pyytää avaamaan tarjouspyynnön uudellenvalintaa varten. Tilausajot.netin asiakaspalvelu palvelee niin sivuilla olevan chatin kautta sekä sähköpostitse osoitteessa info@tilausajot.net. Palvelemme myös puhelimitse.

Ole ajoissa tarjouspyynnön, sekä tarjouksen valinnan kanssa

Viime vuodesta viisastuneina, olemme Tilausajot.netissä muistuttaneet käyttäjiämme olemaan tilausajojen tarjouspyyntöjen kanssa ajoissa liikenteessä. Lisäksi ei riitä, että on ajoissa tarjouspyynnön kanssa, vaan myös valinnan kanssa kannattaa olla nopea, eikä jättää valinnan tekoa viime tinkaan. Kannattaa muistaa, että tilaus astuu voimaan, kun liikennöitsijä sen tilaajalle vahvistaa, joten suosittelemme tilauksen tekoa viimeistään muutama päivää ennen tilausajon lähtöpäivää. Parempi pelivara jää, kun tarjouksen hyväksyy noin viikkoa ennen tilausajon lähtöajankohtaa.

Tilausajot.netissä tarjouksen voi valita myös kesken kilpailutuksen, joten kannattaa tarttua mahdollisuuteen heti kun tulee hyvältä kuulostava tarjous palveluun. Näin todennäköisyydet tarjouksen saamisesta omalle ryhmälle ovat tuntuvasti suuremmat, eikä liikennöitsijä ole ehtinyt myydä kapasiteettiaan loppuun.

Sinua saattaisi kiinnostaa:

Mitä tehdä jos liikennöitsijä ilmoittaa ajankohdan olevan loppuunmyyty?

Tilausajot.netissä tilaus astuu voimaan, kun liikennöitsijä on sen vahvistanut. Mikäli liikennöitsijä ilmoittaa kyseisen ajankohdan olevan loppuunmyyty, voidaan tarjouspyyntö avata ja tilaaja pääsee tekemään valinnan uudelleen. Tällöin prosessi on edelleen samanlainen: tilaus astuu voimaan, kun liikennöitsijä on sen vahvistanut.

Loppuun haluamme muistuttaa tarkistamaan kalenterit kuljetustarpeiden varalta ja tekemään kilpailutuksen Tilausajot.net-palvelussa jo tänään! Nopeimmat tarjoukset tarjouspyynnölle tulevat minuuteissa, etenkin suurissa kaupungiessa, kuten Helsingissä ja Tampereella.

Takaisin