02.01.2019

FAQ - Usein kysytyt kysymykset

nainen tietokoneella puhelin kädessä

Olemme koonneet yhteen paikkaan usein kysyttyjä kysymyksiä, joista voisi olla apua palvelun käytössä. Asiakaspalvelumme myös auttaa kaikissa palveluun liittyvissä ongelmissa ja kysymyksissä.

Miten saan tunnukset palveluun

Kun teet ensimmäistä kertaa tarjouspyyntöä saat samalla luotua tunnukset palveluun. Täytä tarjouspyyntölomakkeen jälkeen yhteystiedot ja rekisteröinti -lomake ja paina Tallenna ja lähetä -painiketta. Kirjoittamasi sähköpostiosoite toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi. Voit myös rekisteröityä palveluun ilman tarjouspyynnön lähetystä.

Miten kirjaudun sisään

Kirjaudu sisään palveluun sivun oikeasta yläreunasta painamalla Kirjaudu -painiketta. Tämän jälkeen syötä käyttäjätunnuksesi (sähköpostiosoitteesi), salasana ja paina Kirjaudu sisään.

Unohtunut salasana

Mikäli olet unohtanut salasanasi saat tilattua sähköpostiisi uuden osoitteesta www.tilausajot.net/salasana. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansion!

En saa jätettyä tarjouspyyntöä

Mikäli sinulla on jo tunnukset palveluun, muista kirjautua ensin sivuille sisään oikeasta ylälaidasta. Mikäli ehdit täyttämään tarjouspyyntölomakkeen, niin tarjouspyynnön tiedot siirtyvät tunnuksellesi Uusi tarjouspyyntö -kohtaan kun kirjaudut sisään.

Muistithan jättää vähintään yhden vuorokauden (24 tuntia) vastausaikaa liikennöitsijöille. (Haluan tarjoukset viimeistään -kohta)

Mikäli kaikki kohdat on täytetty ja et saa lähetettyä tarjouspyyntöä, kokeile vaihtaa kellon ajat tasatunneiksi.

Välimyyntivaraus

Välimyyntivaraus tarkoittaa sitä, että liikennöitsijä on voinut jättää tarjouksia myös muille asiakkaille samalle ajankohdalle ja nopein varaaja voittaa.

Lisätuntihinta

Mikäli tilausajo viivästyy tai venyy asiakkaan takia, liikennöitsijä voi veloittaa lisätuntihinnan mukaisesti. Tällaisia tapauksia voi esimerkiksi olla turha liikennöitsijän odotuttaminen.

Haluan muuttaa tarjouspyyntöä

Kirjaudu ensin sisään tunnuksillasi. Valitse vasemmalta Tarjouspyynnöt ja klikkaa tarjouspyyntö auki. Paina Muokkaa-painiketta ja voit muokata tarjouspyynnön tietoja. Paina lopuksi Tallenna.

Tarjouksen hyväksyminen ja hylkääminen

Voit hyväksyä haluamasi tarjouksen kirjautumalla Tilausajot.netiin tunnuksellasi. Valitse vasemmalta Tarjouspyynnöt ja klikkaa haluamasi tarjouspyyntö auki. Näet saadut tarjoukset allekkain ja voit yläosasta valita sopivan tarjouksen ja samalla lähettää viestin valitulle liikennöitsijälle.

Kun haluat hylätä tarjoukset, voit valita Tilausajon tarve peruuntunut tai En hyväksy mitään tarjousta.

Asiakaspalvelu

Tilausajot.netin asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9.00 - 12.00. Tavoitat meidät asiakaspaveluchatista, joka sijaitsee sivuston oikeassa alareunassa. Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteessa info@tilausajot.net. Voit myös soittaa numeroon 044 703 2543.

Takaisin