03.07.2019

Kesä, kärpäset ja turnausmatkat - yhteiskyydillä pelipaikoille

jalkapallo nurmikentällä

Kesä on rantautunut Suomeen taas ja kesälajien kaudet käynnistyneet sen mukana. Moni suunnittelee omia tai lastensa urheiluharrastusten ja turnausmatkojen matkajärjestelyjä ja miettii miten siirtymät hoidetaan.

Vaihtoehtoina on useimmiten kulkeminen omilla autoilla tai yhteiskuljetus bussilla tai pikkubussilla kisapaikalle ja siellä siirtymisiin.

Yhteiskuljetusta puoltaa mm. seuraavat syyt:

  1. Oli kyse lapsista tai aikuisista, porukkahenki lähtee nousuun jo bussissa ja joukkuetunnelma nostaa intoa määränpäässä olevaan koitokseen.
  2. Ammattitaitoinen kuljettaja pitää aikataulusta huolta ja kaikki pääsevät ajoissa paikalle valmistautumaan kisailuun.
  3. Matkalla voidaan käydä yhteisesti läpi turnauksen tai kisojen aikatauluja, käytänteitä sekä järjestelyjä.
  4. Yhteisellä lähdöllä matkasta tulee helpommin koordinoitu - kaikki tietävät mistä kuljetus lähtee ja monelta pitää olla paikalla.
  5. Liikennöitsijä huolehtii ja miettii järkevän reitin, pysäköinnin ja perille pääsyn.
  6. Tilausajolla toteutettu bussikuljetus on täysin kilpailukykyinen kustannuksiltaan verrattuna muihin julkisiin kulkuneuvoihin tai omana autoon, kun mukaan lasketaan mm. polttoainekulut ja parkkimaksut.

Tilausajot.net -palvelussa voi kilpailuttaa bussikuljetuksen maksutta ja sitoumuksetta. Päätös mahdollisesta bussitilauksesta tarvitsee tehdä vasta, kun on vastaanottanut tarjoukset pyytämälle matkalle ja nähnyt tehdyt tarjoukset. Päätöksen tukena palvelussa on myös Tilausajot.net -palvelun muiden käyttäjien tekemät arviot liikennöitsijöistä ja heidän tarjoamastaan palvelusta.

Kesä tarjoaa monipuolisen lajikirjon jalkapalloturnausten, pesäpallopelien ja golfkisojen muodossa. Kesälajien kuningas lienee kuitenkin jalkapallo ja se näkyy myös turnausten määrässä, josta tässä osa:

Vauhdikkaita turnausmatkoja ja voitonriemuisia kisahetkiä kaikille aktiivisille kesänviettäjille!

Takaisin