04.08.2022

Tyky-päivän kuljetus hoituu helposti kilpailuttamalla

Ryhmä ihmisiä juoksee iloisesti rannalla siltarummun läpi.

Lähes kaikilla yrityksillä on tasaisin väliajoin niin sanottuja Tyky- tai Tyhy -päiviä, joissa kehitetään osaamista, yhteishenkeä ja tehdään tulevan suunnitelmia. Toisinaan henkilökunnalle järjestetyistä aktiviteettipäivistä kuulee myös nimen henkilökunnan virkistyspäivä, jonka sisältö voi olla edellä mainittuja vastaava tai hieman vapaamuotoisempi. Oli tilaisuuden nimi mikä tahansa, on pohjalla oleva ajatus sama: henkilökunnan terveyden, hyvinvoinnin ja yhteishengen parantaminen. Tyky on lyhennelmä sanoista työkykyä ylläpitävä toiminta, Tyhy on lyhennelmä sanoista työhyvinvointia ylläpitävä toiminta. Näistä jälkimmäinen ei ole suoranaisesti virallinen nimike ja vain Tyky-toiminta perustuu lakiin.

Tyky-päivän ohjelman suunnittelu

Tyky-päivän suunnittelussa on muutamia tärkeitä huomioitavia seikkoja, joissa kannattaa olla tarkkana. Hyvä sisältö päivässä pitää sisällään uutta tietoa, uusia näkökulmia ja yhteistä pohdintaa niiden ympärillä. Tyky-päivä on tyypillisesti hyvä hetki käsitellä koko henkilökunnan kanssa laajoja kokonaisuuksia yhdessä.

Kokonaisuuden ei kuitenkaan pitäisi olla jäykkää ja tylsää. Asiapitoisen ohjelman lisäksi Tyky- ja Tyhypäivään liitetäänkin usein vapaamuotoista mukavaa yhdessä tekemistä. Esimerkiksi yhteiset kulttuurikokemukset, urheilulajikokeilut ja retket ovat hyviä vapaamuotoisia tekemisiä. Esimerkkejä näistä on esimerkiksi Oulussa paintball÷ Actionparkissa, Tampereella laserpeli Megazone ja Turussa pakopeli Mysteerin tuottamana.

Ohjelmakokonaisuutta ei kannata vetää turhan tiukalle, koska yleensä aikataulut elävät päivän aikana aina. Mitä suurempi ryhmä, sitä vaikeampi on pitää yllä erittäin tiiviiksi pidettyä aikataulua. Siirtymät päivän aikana kannattaa suunnitella tarkkaan ja tähän käyttää henkilökuljetuksen ammattilaisia, jotka tietävät parhaat reitit ja oikean aikataulutuksen matkoille. Kun ryhmä suorittaa siirtymät yhteiskuljetuksella, säilyy yhteishenki päivässä hyvin kasassa verraten siihen, jos kaikki siirtyisivät erikseen omilla autoillaan. Näiden vuoksi linja-autokuljetus Tyhy-päivässä on myös panostus päivän onnistumiseen ja arvostuksen osoitus henkilökunnalle.

Kuljetus henkilökunnalle helposti ja vaivatta

Viisain tapa järjestää kuljetus henkilökunnalle Tyhy-päivään tai siirtymille Tyky-päivään on kilpailuttaa se luotettavien ammattilaisten keskuudessa. Tilausajobussien hinnat voivat vaihdella selkeästi riippuen kunkin liikennöitsijän tilaustilanteesta ja ajokalenterista. Niinpä aina kannattaa pyytää tarjousta tilausajosta Tyky-päivään vähintään muutamilta liikennöitsijöiltä. Helpoin tapa suorittaa kilpailutus selvittämättä erikseen kunkin liikennöitsijän yhteystietoja on kilpailuttaa ajo maksuttomassa ja helpossa Tilausajot.net -palvelussa. Kuljetuksen kilpailutus Tilausajot.netissä on helppoa, vaikka et olisi koskaan kilpailuttanut henkilökuljetusta aiemmin ja katsoisit tilausajoja ensikertalaisen silmin. Palvelussa syötät Tyhy-päivän kuljetuksen reitin valmiille selkeälle tilauskuljetuslomakkeelle. Palvelussa tarjouspyyntöihin on vastaamassa kautta Suomen yli 150 eri liikennöitsijöiden toimipistettä. Erityisen paljon liikennöitsijöitä Tyky-päivän kuljetustarjouksiin on vastaamassa Helsingissä, Oulussa, Turussa ja Tampereella. Saat tarjoukset helposti listattuna palveluun, josta voit halutessasi edetä tekemään kuljetustilauksen.

Luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajat Tilausajot.net -palvelussa

Tilausajot.netin kautta voit kilpailuttaa ja tilata kuljetuksen Tyky-päivälle huoletta. Kaikki mukana olevat liikennöitsijät ovat ammattitaitoisia, omaavat suomalaisen y-tunnuksen ja verkostolta edellytetään henkilökuljetuslupien lainmukainen voimassaolo. Valinta on Tyhy- tai Tyky-päivän kuljetustilaisuudelle on siis riskitön, koska tiedät olevasi ammattimaisissa käsissä.

Lisäksi Tilausajot.netissä net tarjousten yhteydessä kunkin liikennöitsijän saamat asiakasarviot. Mukana on sekä helposti omaksuttava keskiarvo tähtiarvosteluista sekä sanallisia palautteita, joita aiemmat palvelun käyttäjät ovat antaneet oman tilausajon jälkeen kyseiselle liikennöitsijälle. Koska verkoston liikennöitsijät ovat ammattilaisia, on asiakkaiden antamat arviot kiitoksia täynnä ja tähtiarviot keskiarvolla 4,9 asteikolla 1-5.

Takaisin