31.10.2019

5 syytä kilpailuttaa tapahtuman kuljetukset

kuohuviiniä jäähtymässä

Tapahtumapaikalle siirtyminen onnistuu mutkattomasti kun sinne on hankittu taksi- tai bussikuljetus hyvissä ajoin. Tilausajo on hyvä ratkaisu niin työporukan siirtymissä tapahtumapaikalle kuin häävieraiden kuljetuksessa kirkolta juhlapaikalle. Kustannustehokkain tapa on kilpailuttaa kuljetus hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja löytää tapahtumaan sopiva kuljetus, joka täyttää halutut kriteerit.

Tilausajon kilpailutus onnistuu helposti Suomen suurimmalla tilausajosivustolla, Tilausajot.netissä. Palvelun avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä heti yli 200 taksi- ja bussiyrittäjää koko Suomen alueelta. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä - mikäli saadut tarjoukset eivät ole sinulle sopivia, voit olla valitsematta niistä mitään.

Kun tapahtumalle on löydetty sopiva tila, kannattaa seuraavaksi pohtia miten tapahtumapaikalle kuljetaan. Tilausajot.net tekee tilausajon löytämisesti helpompaa, nopeampaa ja tehokkaampaa. Kokosimme viisi syytä miksi kuljetus kannattaa kilpailuttaa Tilausajot.netissä.

1. Tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä taksi- ja bussiyritykset koko Suomen alueelta

Tilausajot.netissä on yli 200 taksi- ja linja-autoyritystä, joiden erityisalaa ovat tilausajot. Näiden yrittäjien keskuudesta löytyvät niin pienet taksit, tilataksit, pikkubussit, erityisvarustellut bussit sekä isot charterbussit. Palvelun kautta on hoidettu niin yhden hengen taksikuljetuksia kuin usean sadan hengen kuljetuksia. Yhteensä tilausajoja palvelun kautta on ajettu jo yli 74 000!

2. Aikaa jää muuhun suunnitteluun

Tapahtumat ja tilaisuudet pitävät sisällään monenlaista suunnittelua. Miksi tuhlata liikaa aikaa kuljetuksen hankintaan, kun sen voi tehdä muutamassa minuutissa, vaikkapa kahvia samalla hörppien? Jätä tarjouspyyntö ja valitse määräaika mihin mennessä haluat tarjoukset - Tilausajot.netin liikennöitsijät tekevät tarjoukset ja sinä voit keskittyä muihin tehtäviin.

3. Vertailu on helppoa ja vaivatonta

Tilausajot.netissä tarjousten vertailu on helppoa, sillä saat tarjoukset selkeästi allekkain. Lisäksi pääset lukemaan käyttäjien arvioita liikennöitsijöistä, miten heidän aikaisemmat tilausajot ovat sujuneet. Kilpailutuksen jälkeen voit yhdellä klikkauksella tulostaa kilpailutusyhteenvedon, joka käy niin laskun kuin hankintapäätöksen liitteeksi.

4. Löydät parhaan hinnan

Liikennöitsijät jättävät tarjoukset omilla hinnoillaan, jolloin tarjouksista on helppo löytää paras vaihtoehto. Paras tarjous ei toki aina ole se halvin tarjous, vaan se voi koostua uudesta kalustosta ja hyvistä asiakasarvioista - valintaperusteet määrittelet vapaasti itse.

5. Riskitöntä

Jätitkö tarjouspyynnön, sait 10 hyvää tarjousta, mutta suunnitelmat muuttuivat ja tilausajon tarve peruuntui? Ei hätää, sillä kilpailutus on täysin riskitöntä. Voit myös hylätä kaikki tarjoukset, mikäli mikään ei sovi tarpeisiisi. Et myöskään sitoudu mihinkään, kun jätät tarjouspyynnön.

Takaisin