Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Ränssin Kievarin kesäteatteri

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Tervetuloa Ränssin Kievarin Kesäteatteriin Jyväskylässä!

Ränssin Kievarin kesäteatteri sijaitsee kauniissa maaseutuympäristössä Jyväskylän lähistöllä, tarjoten unohtumattomia teatterielämyksiä idyllisessä miljöössä. Teatteri tunnetaan laadukkaasta ohjelmistostaan, joka viihdyttää kaikenikäisiä katsojia.

Ränssin Kievarin kesäteatterin ohjelmistossa on monipuolisia esityksiä, jotka vaihtelevat komedioista draamoihin. Teatteri tarjoaa laadukkaita ja viihdyttäviä esityksiä, jotka koskettavat ja naurattavat katsojia.


Alueen nähtävyydet ja aktiviteetit

Ränssin Kievarin alue Jyväskylässä tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa. Yhdistä teatterivierailusi muihin alueen kohteisiin!

Ränssin Kievari

Ränssin Kievari on historiallinen majatalo, joka tarjoaa ravintolapalveluja, majoitusta ja elämyksiä. Kievari tunnetaan hyvästä ruoastaan ja viihtyisästä tunnelmastaan.

Luontopolut

Alueen kauniit luontopolut tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Polut vievät kulkijan vehreiden metsien ja kauniiden maisemien halki.

Maatilamatkailu

Maatilamatkailu tarjoaa mahdollisuuden tutustua maaseudun eläimiin ja elämään. Alueella on useita maatiloja, joissa voi vierailla ja kokea maaseudun rauhan.

Kalastus

Alueen järvet ja joet tarjoavat hyvät mahdollisuudet kalastukseen. Voit nauttia rauhallisista kalastushetkistä kauniissa maisemissa.

Pyöräilyreitit

Maaseudun rauhalliset tiet ja polut tarjoavat erinomaiset pyöräilymahdollisuudet. Reitit vievät sinut kauniiden maisemien ja idyllisten kylien halki.


Sadonkorjuujuhlat

Sadonkorjuujuhlat ovat syksyinen tapahtuma, joka juhlistaa sadonkorjuuta. Juhlat tarjoavat paikallisia herkkuja, musiikkia ja ohjelmaa koko perheelle.

Kievarin kesäpäivät

Kievarin Kesäpäivät on kesäinen tapahtuma, joka sisältää musiikkia, ruokaa ja ohjelmaa koko perheelle. Päivät ovat oiva tilaisuus nauttia kesästä maaseudun rauhassa.

Elonkorjuumarkkinat

Elonkorjuumarkkinat ovat syksyinen tapahtuma, jossa myydään paikallisia tuotteita ja käsitöitä. Markkinat tarjoavat mukavan päivän vieton kaikille kävijöille.